CodeLabs zomervakantieTerug naar het overzicht

Leer programmeren tijdens de Lyceo CodeLabs. Deze zomer Cybersecurity en games maken in Breda.
Computers en slimme apps spelen een belangrijke rol in ons leven. We communiceren via e-mail en Whatsapp, spelen spelletjes en houden zelfs huiswerk digitaal bij.

Wil jij weten hoe dit soort applicaties werken en geprogrammeerd zijn? Schrijf je dan in voor CodeLab in Breda!

Kies uit games maken of cybersecurity.

Games maken: Kan jij geen genoeg krijgen van jouw favoriete game? En vraag jij je weleens af hoe zo’n game gebouwd wordt? Je leert het tijdens CodeLab games maken.
Cybersecurity: Wat gebeurt er precies als je een foto op Instagram zet? Hoe gaan hackers te werk? Wat kan je allemaal doen om jezelf te beschermen op het internet? Tijdens CodeLab cybersecurity krijg je het antwoord op deze vragen en nog veel meer. 

De CodeLabs worden in Breda van 25 t/m 29 juli 2022.
Kies uit level 1 voor kinderen uit groep 7/8. Ook zijn er CodeLabs level 1 voor havo/vwo en vmbo.

Check de website via de roze button op deze pagina voor alle informatie.

Waarom het Lyceo CodeLab?
De CodeLabs staan helemaal in het teken van leren programmeren en het ontwikkelen van computer skills. We werken aan vaardigheden die waardevol zijn voor iedere leerling, mét of zonder programmeerambitie.Bekijk hier alle mogelijkheden.

Durf jij het aan?
Kom deze zomer achter je eigen pc vandaan en leer van ervaren begeleiders. Maak nieuwe vrienden en ontdek hoe creatief, uitdagend en vooral leuk programmeren is! Klik snel door voor meer informatie en om je aan te melden.

Nog meer bij CodeLab
CodeLab biedt vier soorten workshops aan: games maken, Microsoft Office, website bouwen of cybersecurity. Is er in jouw stad maar één CodeLab of niet het juiste niveau? Kijk dan eens naar andere steden. En ontdek de andere CodeLab mogelijkheden!

Lyceo locatie Breda

Markendaalseweg 61
4811KA Breda
Openingstijden zie website, klik hiervoor op de roze websitebutton op deze pagina Prijs zie website, klik hiervoor op de roze websitebutton op deze pagina Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie Tips in en om Breda

Zomervakantie Tips in en om Breda

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Breda. Lees het hier!

Ga naar de tips.