icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Telekids MusicallesTerug naar het overzicht

Zingen, dansen en acteren voor kids van 4-9 jr. Schrijf je in voor de Telekids musicalles in Breda.
De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten. 

Ontdek je talent

Telekids Musicalschool laat alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring. 

De Nederlandse Musicalschool

De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Voor de leerlingen vanaf 12 jaar is er grote broer 'De Nederlandse Musicalschool’. 

Musicalles tijdens coronaperiode

De musicallessen gingen ook in tijden van corona gewoon door. Via Zoom of in de buitenlucht. Daarin onderscheidde de school zich van veel andere musical- en theaterscholen. De verwachting is dat er vanaf september geen beperkende maatregelen meer zijn. Terug naar normaal. En wat hebben we daar ongelofelijk veel zin in! 

Meld je aan voor het nieuwe seizoen

De inschrijving voor het nieuwe lesseizoen van Telekids Musicalschool in Breda is geopend. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een proefles in september. 
Meld jouw talent NU aan via de roze websitebutton.

Telekids Musicalschool-Breda

Heisprong 15
4841 NA Breda-Prinsenbeek
Openingstijden Voor de exacte tijden en locaties, kijk op de website van Telekids Musicalschool. Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje gezocht?!

Kinderfeestje gezocht?!

Check dan onze tips in de Kinderfeestjes-themapagina! We hebben er meer dan 150 voor jullie verzameld.

Direct naar de tips!