Gratis natuur lesmateriaalTerug naar het overzicht

Toekomstkunde van WWF leert groep 5 t/m 8 over natuur, klimaat, duurzaamheid en wilde dieren
Het Wereld Natuur Fonds (WWF) kennen we allemaal. Al bijna 60 jaar komen ze in actie voor de natuur en bescherming van wilde bedreigde dieren. Ze weten heel veel van dieren en de natuur en vertellen daar graag over!

Bijvoorbeeld in Toekomstkunde: nieuw gratis lesmateriaal voor groep 5 t/m 8 dat WWF heeft ontwikkeld. Leuke actuele werkbladen over natuur, klimaat, duurzaamheid en wilde dieren, waarbij kinderen zelf ontdekken wat zij kunnen doen voor een betere aarde. Om te beginnen nu thuis! 

Als ouder (of leerkracht) kun je de lessen van Toekomstkunde makkelijk downloaden, printen en gebruiken om duurzaamheid op een simpele manier uit te leggen en samen aan te pakken. Bekijk samen wat jullie kunnen doen tegen wegwerpplastic in huis of ontdek hoe leuk en makkelijk is om zelf groente te kweken!

Klik via de roze buttion verder om de lessen te bekijken en te downloaden.

PS: Op hun site vind je ook veel informatie voor bijvoorbeeld een spreekbeurt of om een inzamelingsactie op te zetten voor bedreigde dieren.
WWF - NL

Driebergseweg 10
3708 JB Zeist
Prijs gratis Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Summer!

Lees onze tips!