Ontbijten met kinderen in en om Breda
Ontbijten met kinderen

Ontbijten met kinderen in en om Breda

Leuke ontbijtcafés en kindvriendelijke ontbijtplekken in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal. Trakteer jezelf en de kinderen op een verwenontbijt met croissants, verse sapjes en dampende koffie.

Kom je ook ontbijten met kinderen in Breda?

Filteropties

Locatie
totaal 17 resultaten
Pagina: 1
totaal 17 resultaten
Pagina: 1

Ontbijten met kinderen in de regio Breda?

Er zijn een heleboel fijne plekken waar je buiten de deur kunt ontbijten met kinderen in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen. Kies voor een leuk café, kindercafé, restaurant of brasserie en trakeer het gezin op een verwenontbijt met croissants, verse sap en koffie.

Ontbijtplekken en kindercafés in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur

Ken jij alle ontbijt hotspots in de buurt al? Op Kidsproof Breda vind je alle fijne adressen waar je uit ontbijten kunt met kinderen. Ga voor een café met een lekker kinderontbijt menu of een restaurant met speelhoek. Tip: deze plekken zijn ook heerlijk om te ontbijten met je baby, peuter of kleuter.

Brunchen met kinderen in de regio Breda

Liever uitslapen? Op veel van deze ontbijtplekken kun je ook heerlijk brunchen met kinderen. Bekijk hier alle kindvriendelijke brunchplekken in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen.