icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19

BSO KindergardenTerug naar het overzicht

Kindergarden is een fijne plek voor kinderen om tot rust te komen en zichzelf verder te ontdekken!
Bij Kindergarden krijgt elk kind de mogelijkheid zichzelf optimaal te ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. In een huiselijke omgeving worden de kinderen aangemoedigd zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken.

Zo zijn kinderen geboren wetenschappers. Op de BSO’s van zijn de kinderen vaak te vinden in het lab. Hier leren ze al doende over scheikunde en natuurkunde. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je baking soda en azijn met elkaar mengt? Dat laat Rob zien in deze geestige tutorial.

Maar ze bieden ook andere ruimtes aan voor de kinderen om bij te komen van een lange schooldag. Zo is er o.a. nog de biblioheek, de woonruimte, de keuken en gaan ze lekker vaak met de kinderen naar buiten!

In het aanbod houden ze ook rekening met de verschillende leeftijden. Een vierjarige die op school al zoveel nieuwe ervaringen mee krijgt, heeft behoefte aan zekerheid en herkenning. Op deze leeftijd vinden ze het daarom heerlijk om soortgelijk speelgoed aan te treffen dat bekend is van de peutergroep.

Ook voor de oudere kinderen biedt Kindergarden passende activiteiten die aansluiten bij hun belevingswereld. Iedere dag weer dagen we de kinderen uit te ontdekken, te spelen en vriendschappen te sluiten. Kortom: Op de BSO van Kindergarden heb je als kind een plezierige en ontspannen tijd met je vrienden en vriendinnen na school. Iedereen kan zich zelf zijn én heeft de regie over z’n eigen vrije tijd.

Benieuwd? Kom eens een kijkje nemen op één van de BSO’s in Breda!

Kindergarden Breda


Breda
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit in de meivakantie!

Eropuit in de meivakantie!

Er is zoveel leuks te doen in en om Breda. Bekijk onze tips voor leuke uitjes tijdens de vakantie!

Direct naar de tips!