Aan alle ouders!Terug naar het overzicht

Yes! dit ben ik organiseert mooie trainingen waar het echt om jou gaat!
Aan alle ouders! Hoe is het eigenlijk met jou?

De wekker gaat, wat is je eerste gedachte? Ik heb zin in de dag… of Pffff weer een nieuwe dag….

Is deze gedachte bepalend voor de rest van de dag? Of sta jij in de ochtend gelijk in de volle focus om het iedereen naar de zin te maken? Naast alle tijd die jij al steekt in je gezin? Is er ook genoeg ruimte voor jou? Is je leven in balans, of houd jij met veel moeite alle ballen omhoog?

Yes! dit ben ik organiseert mooie trainingen waar het echt om jou gaat. In deze trainingen gaat Yes! dit ben ik met je aan de slag om de beste versie van jezelf te creëren. Als jij verandert, verandert er een hoop om je heen. Ze gaan dus aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij gewoon even tijd voor jezelf en stilstaan bij waar je nu mee bezig bent? Heb jij je kind (eren) naar school gebracht…plof dan even neer bij Yes! dit ben ik.

Thema’s:
Vitaliteit/behoeften
Waarden en normen
Kwaliteiten en verborgen kwaliteiten
Belemmeringen
Stress
Gedachten en gevoel
Stappenplan voor je eigen doelen

Inhoudelijk:
Keuze uit: 2 dagdelen/4 dagdelen/6 dagdelen
- Ochtend (9:00-11:30)
- Middag (13:00-15:30)
Kosten : 75,- per dagdeel (inclusief werkboek, materiaal, koffie en thee)

Wil je meer weten? Stuur dan een berichtje naar of neem telefonisch contact op met Claire of Mireille:  yesditbenik@gmail.com of bel: 0611358261 / 0624684313 (Claire Hendriks / Mireille Schreuder)
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstwandelingen

Herfstwandelingen

Naar buiten: een frisse neus halen, slootjes springen en herfstschatten zoeken! Check de vele natuurgebieden om ons heen voor inspiratie!

Naar de tips!