Kidsproof Rotterdam
Januari 2018
Weergaveproblemen? Bekijk dan de webversie, of voeg rotterdam@kidsproof.nl toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Klik op 'Afbeeldingen weergeven' om de afbeeldingen te tonden.
Altijd iets te vieren!
Hieperdepiep! Heb jij binnenkort een verjaardagsfeestje te vieren én te organiseren? Dat treft, want in deze nieuwsbrief vind je te gekke kinderfeestjes! Maar ook toffe voorstellingen en evenementen én superleuke cursussen! Snel kijken!
Fijne verjaardag!
Modellenparty!
Wil jij samen met je vriendinnen wel eens model-voor-1-dag zijn? Vier je feestje dan bij Fancy Palace! In deze beautysalon voor kids worden jullie een middag in de watten gelegd. Styling, luxe make-up en nagels lakken en dan de catwalk op!
Speurneuzenparty!
Kom met je vriendjes en vriendinnetjes een middag spoorzoeken als een marinier in Expeditie Speurneus 2.0 in het Mariniersmuseum! Zooo cool! Dit museum is verkozen tot Leukste Uitje 2018 door de ANWB!
Feest voor filmfans
Binnenkort jarig en dol op films? In het gezellige Vue in Vlaardingen heb jij dan een superleuke middag met je kinderfeestje! Met film naar keuze, Vue kidsbox met lekkers voor jou en je vriend(inne)tjes en feestmuziek in de pauze!
Speelpret!
Zin in een actief kinderfeestje? Indoorpretpark Maassluis heeft een trampolinepark van 400 m2 én een grote indoor speeltuin ineen. Ook kun je er tafelvoetballen, - tennissen, badmintonnen en veel meer! Een hele middag pret voor een vaste prijs per kind.
Beautyparty aan huis!
Een bijzonder feestje voor jou en je vriendinnen is dit beautyfeestje! De Beautytruck Helemaal Mooii komt namelijk bij je thuis voor de deur staan en verzorgt een spetterend meidenfeest! Lekker met z'n allen tutten in de truck met crèmetjes, maskers én glitter make-up. Helemaal leuk toch?! 
Droomfeestje!
Droom jij ook van je eigen theaterfeest? Samen met je vriend(innet)jes en een theaterdocent van Hofplein Rotterdam maak je een voorstelling die je voor alle ouders speelt! Welk thema kies jij? De bijpassende muziek en kostuums worden verzorgd!
Coole party!
Eerst een sportief middagje skaten of steppen, zelf of in een les, en daarna chillen met patat, drankje en ijsje. Klinkt cool toch?! Zo'n feestje vier je bij Skateland. In dit grote indoor skatepark kunnen kids v.a. 7 jaar zich uitleven! Zelf geen spullen? Materiaal is te huur.
Tips voor thuis....
Thuisfeestje
Wat gaan we dit jaar doen, een feestje buiten de deur of thuis vieren? Want ook thuis kun je natuurlijk een superleuk feestje houden, kijk maar!
Cadeautjesjacht
Een geschikt cadeautje vinden is soms best even zoeken. Bij onze selectie met leuke speelgoed- en cadeauwinkels is de kans groot dat je slaagt!
Traktatie-inspiratie
Soms heb je gewoon even de inspiratie niet voor een leuke traktatie. Met deze tips kan de jarige Job of Jet in ieder geval trots de klas rond!
Wetenschappelijk feestje
Ga samen met je vriendjes & vriendinnetjes aan de slag als onderzoekers! Bouw je eigen robot, maak een alarm of zet een zonneauto in elkaar. Natuurlijk met wat lekkers én je kunt het Science Centre Delft ontdekken!
Vier je feestje in de sneeuw
Een feestje vieren in de sneeuw? Dat kan bij SnowWorld in Zoetermeer! Je kunt kiezen uit een Kidsparty zonder les, een Kidsparty met skiles of een Kidsparty met snowboardles. Optioneel kan je nog een uur extra vrij skiën of snowboarden.
Nog meer leuke kidsprooftips
Mooi op de foto!
Maak samen met je kids de mooiste herinneringen! Studio Wanderlove geeft cursussen met praktische tips en tricks om je - beweeglijke - kind haarscherp op de foto te zetten. Ook leren ze je tijdens de cursus alles over je camera. Superleuk voor later!  
Musical iets voor jou?
De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Ze dagen je uit het beste uit jezelf te halen én vooral ook plezier te maken! In de week van 29 jan t/m 4 febr zijn er proeflessen op de verschillende locaties in Rotterdam! Zing, dans en acteer je mee?  
Droomfamilie
In het huis van De Familie van Nielie (6+) kan alles en is er plek voor iedereen! Dan gaat de familie op huwelijksreis. Deze bijzondere voorstelling over een samengesteld gezin dat almaar groter wordt kreeg 4 sterren van de Theaterkrant! Zaterdag 17 februari in Theater Rotterdam
Schaatsfestijn!
Van zaterdag 3 febr t/m zondag 4 mrt is het Stadserf in Schiedam omgetoverd tot een winters dorp: Winter Village! Met grote schaatsbaan en toffe activiteiten voor kids! Van peuterschaatsen en kinderdisco tot een magische Frozen middag met de hoofdfiguren uit de film! Hoe cool is dat?!
Kids en live muziek!
Kids maken op een leuke manier kennis met live muziek in de Doelen! Zo kunnen ze hun eigen filmuziek maken tijdens een familieworkshop (8+), tussen de orkestleden van Sinfonia Rotterdam in zitten tijdens het meeslepende familieconcert De grote verhuizing (6+) en samen de beeldende peutervoorstelling Kras (2+) beleven!
Peutertheater Festival!
Geniet samen met je peuter van vrolijke, interactieve theatervoorstellingen en superleuke kinderactiviteiten tijdens de vijfde editie van het Peutertheater Festival! Woensdag 31 januari t/m zondag 11 februari 2018 bij Bibliotheek Rotterdam én Theater Zuidplein! Kom je langs? 
Kunst en kids!
Kids maken op een superleuke manier kennis met kunst in De Grote Kunstshow (8+) van de bekende Rotterdamse kunstenaar Joep van Lieshout. Met licht, muziek en theater komen zijn kunstwerken tot leven op het toneel van Theater Rotterdam op zondag 11 februari! Spannend!   
Zo leuk is kindertheater!
Helden, cowboys, prinsessen, straathonden en drakentemmers. En heel veel muziek, toneel, dans, theater en zang. Het komt allemaal voorbij in de supergave kindertheatervoorstellingen die we voor je hebben verzameld! Te zien in theaters bij jou in de buurt.
Knibbel, knabbel....
Wie knabbelt er aan het huisje van tovenaar Titus? Hans en Grietje hoeven bij hem nooit meer honger te lijden! Maar Titus' gemene vrouw heeft hele andere plannen... De familievoorstelling Hans & Grietje in een nieuw jasje. Zondag 18 februari in Theater aan de Schie
Oppas voor ieder moment
Onverwachts een belangrijke afspraak of spontaan een avondje uit? Bij Charly Cares vind je een betrouwbare oppas voor ieder moment! Extra fijn: als je je nu aanmeldt, krijg je een Naïf verzorgingspakket cadeau! Gebruik giftcode NAIF om jouw cadeau te ontvangen.  
Volg Kidsproof Rotterdam