Alle leuke uitjes voor kinderen in Nederland!

Zoek je een leuk uitstapje met kinderen in Nederland? Wij hebben alle leuke dingen om te doen met kinderen voor je verzameld! Op Kidsproof.nl vind je de leukste tips voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten, favoriete kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, gave clubjes en workshops en handige adressen voor zorg & opvoeding.

Dagje weg in de vakantie

Wil je in de schoolvakantie een dagje uit in Nederland? Kies een regio en laat je verrassen door alle uitjes, parken, attracties en bezienswaardigheden. Maak er een compleet dagje uit van door ook een leuk restaurant te kiezen om de dag mee af te sluiten. Wil je met je kind op pad en samen er op uit? In de stad, in het bos, op de hei, aan het water of aan het strand? Er is zoveel te doen in Nederland.

Inspiratie voor uitjes, uit eten, kinderfeestjes, kinderwinkels, clubjes, opvoeding & meer

Op Kidsproof.nl vind je alle leuke kinderactiviteiten in Nederland! Uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips voor je om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of het hele gezin een leuk weekend of leuke dag in Nederland te beleven. Fijne eropuit tips voor buiten, maar ook binnenuitjes voor als het regent of slecht weer is. Veel plezier samen!

Voor welke regio zoek je leuke tips?
Kind met een extra zorgvraag, beperking of handicap? Kijk op kidsproofplus.nl voor toegankelijke uitjes!