NAAR DE BIOS IN DE ZOMER!Terug naar het overzicht

zaterdag 5 september
Breng tijdens de zomervakantie een bezoek aan Kinepolis Den Bosch en geniet van superleuke films!
Kinepolis is dé plek voor een regenachtige dag, maar ook om fijn af te koelen tijdens een zomerse dag! Breng tijdens de zomervakantie een bezoekje en geniet van superleuke kinder- en familiefilms!

Big Trip
Ga mee op een wild avontuur met een onhandige ooievaar die de schattige baby Panda op het verkeerde adres bezorgt. Beer, Eland, Tijger en Konijn vangen baby Panda op, en beginnen aan een spannende tocht vol hilarische momenten! Zal het hen lukken om baby Panda veilig thuis te brengen? Een geweldige (3D-)familiefilm!

De Piraten van Hiernaast
Het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee wordt op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. 

Scoob!
In de nieuwste Scooby Doo animatiefilm zien we hoe Scooby en Shaggy elkaar ontmoeten en hoe ze uiteindelijk met Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. vormden. Ze komen terecht bij hun uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. 

Wil je meer informatie? Kijken welke films er nog meer draaien? Kaartjes bestellen? Klik dan snel op de roze button!

PS Ben je op zoek naar een tof kinderfeestje voor direct na de vakantie? Check onze tips!

Kinepolis Den Bosch

Bordeslaan 510
5223 AW Den Bosch
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!