Aanmelden tip of activiteitTerug naar homepagina

Ben je een lokale ondernemer/organisatie en ben je ‘kidsproof’? Of organiseer je een kinderevent? Dan mag je niet ontbreken op Kidsproof.nl! Met onze site, social media en nieuwsbrieven kunnen we snel het grootste bereik in ouders van kinderen tussen de 2 en 12 jaar in onze regio voor je realiseren.
Natuurlijk willen eerst zelf zéker weten dat we iets ook echt ‘kidsproof’ vinden. Vul daarom je gegevens zo compleet mogelijk in, dan nemen wij contact met je op.
Kies eerst de Kidsproof-regio waarop je een activiteit of evenement wilt plaatsen:

Organisatie
Naam bedrijf / organisatie :
 
 
Straat / huisnummer :
 
Postcode :
 
Plaats :
 
Algemeen telefoonnummer :
Algemeen e-mail adres
Website
Twitter http://www.twitter.com/
Facebook http://www.facebook.com/
Instagram

Contactgegevens (deze worden niet vermeld op de site)
Naam contactpersoon :
 
Functie :
Telefoonnummer :
 
Emailadres :
 
Opmerking :


Vermelding op Kidsproof.nl
Titel :
Max 27 tekens

 
Subtitel:
Max 100 tekens

 
Omschrijving:
Max 2000 tekens

 

Ben je een lokale ondernemer/organisatie en ben je ‘kidsproof’? Of organiseer je een kinderevent? Wil je meer ouders laten weten dat je er bent? Dáár kunnen we je bij helpen.

Mail Jantine & Tamara op: denhaag@kidsproof.nl

Wij denken graag met je mee. Met onze site, social media en nieuwsbrieven kunnen we snel het grootste bereik in ouders van kinderen tussen de 2 en 12 jaar in onze omgeving voor je realiseren. Dat doen we dan het liefst op een leuke manier. We houden namelijk niet van advertenties. En we willen eerst zelf zéker weten dat we iets ook echt ‘kidsproof’ vinden.

Zodat we er samen voor kunnen zorgen dat álle ouders in en om Den Haag weten dat je er bent en waarom jullie zo leuk voor (gezinnen met) kinderen zijn!

Stap 1: meld je hier alvast even aan
Stap 2: mail je ons even op denhaag@kidsproof.nl

Groeten,

Tamara & Jantine  | Kidsproof Den Haag


ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur.
Opslaan