Corona Update - Gaat het door? wat te doen?

12 maart 2020
Museumnacht Kids Den Haag is afgelast. Hoe zit het met andere evenementen? Advies.
Corona
18- maart 2020

Gezien de huidige situatie met CORONA in Nederland en de richtlijnen van RIVM, is het niet zeker of evenementen/activiteiten door kunnen gaan. Er zijn de nodige afgelastingen. Bekijk daarom altijd de site van de organiserende partij om te bekijken of het doorgaat!

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft de overheid nieuwe richtlijnen afgegeven. Zo zijn alle bijeenkomsten met meer dan 100 mensen geannuleerd. Ook zijn veel openbare plekken zoals scholen, horeca, musea en theaters gesloten én wordt geadviseerd afstand te houden van elkaar. Dit duurt tenmiste tot 6 april.

Belangrijk
Check altijd eerst de website van de organiserende partij of de activiteit door gaat. Je komt op de site door op de pagina van jouw activiteit naar keuze op de roze websitebutton te klikken.

Tips
Voor kleinere evenmenten en bijeenkomsten adviseren we een eigen afgewogen keuze te maken. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Wanneer je wel wat wilt ondernemen met je kinderen, hebben we leuke tips.
Denk aan een heerlijke lente fietsroute; er staan mooie routes op de website. Of ga naar kleinschalige speeltuinen/kinderboerderijen. Ook fijn: samen met je kind aan de slag in de tuin.

Check ook de thuiscategorie op Kidsproof met heel veel knutseltips en andere leuke ideeen. Wij hebben heel veel leuke recepten, knutselideetjes, schminkvoorbeelden en spelletjes voor je verzameld. Zo maken we er maar het beste van tijdens deze Corona tijden.

Sterkte allemaal!

Corona tips kinderen