Wild CanadaTerug naar het overzicht

Omniversum

President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag
Openingstijden vanaf 8 oktober 2019
voor tijden zie website via de roze button
Prijs Volwassene € 12,50
Kind (t/m 11 jr) € 9,75

Tweede voorstelling op dezelfde dag € 6,25
Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
GESLOTEN-Nu bij Omniversum: de wonderlijke wereld van beren, wolven, zeeotters en bultruggen!
Omniversum volgt het beleid van de overheid wat betreft het coronavirus (COVID-19). Wij zijn daarom vanaf vrijdag 13 maart 19.00 uur tijdelijk gesloten. We hopen je snel weer te kunnen ontvangen.

Verborgen voor de buitenwereld, is het een van de wildste, onaangetaste plekken op aarde: Het Great Bear Rainforest. Het is de thuisbasis voor zowel grizzlyberen, wolven, zeeotters en bultruggen, maar ook voor de zeldzame Spirit Beer. Samen met de First Nations-volkeren leven ze al duizenden jaren in dit eeuwenoude landschap waar bergen en mistige regenwouden spiegelen in kristalheldere meren.

Begin aan een wonderlijke reis door het land van Mox, een spirit beer. Je ziet hoe moederbeer Mox zoekt naar voedsel, waarbij ze competitie heeft van zwarte beren en wolven. Zalmen zwemmen stroomopwaarts en proberen uit de klauwen van de hongerige beren te blijven. Adelaars kijken je in volle vlucht recht in de ogen. In de oceaan zwemmen en springen otters, zeeleeuwen en bultruggen vrolijk rond. En wie houdt het droog als het onderkomen van moederbeer en kleine beer in een modderstroom verdwijnt en de twee op zoek gaan naar een nieuw thuis?

Door het grote koepelscherm en de overweldigende geluidseffecten bij het Omniversum word je door Wild Canada ondergedompeld in een magische wereld. Een totaalbeleving voor jong en oud!

Voor meer info en om alvast te reserveren klik je op de roze button.

Tip: bekijk dezelfde dag nog een film bij het Omniversum voor maar € 6,25! Bijvoorbeeld Superpower Dogs.

Blogs & filmpjesAlle blogs