ZuiderparktheaterTerug naar het overzicht

Het Zuiderparktheater is het zomertheater van Den Haag, in de openlucht. Check het kinderprogramma!
Het Zuiderparktheater is een zomerfeestje voor iedereen. Voorstellingen voor jong en oud in de openlucht. Een unieke plek! 

Ook deze zomer staan er weer leuke familievoorstellingen op het programma. Juf Roos, Ernst & Bobbie en nog veel meer. Op de website van het Zuiderparktheater vind je alle voorstellingen. Wij verzamelen de voorstellingen voor families en kinderen in de Kidsproof-uitagenda.

Vakantiepark: zomerfestival voor kids
Voor het ultieme vakantiegevoel is er in de zomervakantie zes weken lang op dinsdag, woensdag en donderdag een steeds wisselend gratis programma. Samen spelen, sporten, optreden, luieren, knutselen, dansen en nog veel meer. De ‘je-ziet-ter-plekke-wat-er-te-doen-is’ dagplanning is laagdrempelig en superrelaxt. Het terrein tovert om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb en onverwachte optredens. Aan het einde van de middag sluiten we af met een knotsgekke kinderdisco.

Terras & café Boom
Het terras van Café Boom is vanaf mei open als er voorstellingen of activiteiten in het theater zijn. Je kunt hier terecht voor een goede kop koffie, een lekker stuk taart van Ama, een ijsje, een sapje of een goed glas wijn. Een verborgen pareltje in het groen van het Zuiderpark!

Meer weten? Kaartjes reserveren? Klik door via de roze button!

Zuiderparktheater

Henriëtte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag
Openingstijden Zie website voor de voorstellingen. Prijs check per voorstelling Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!