icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Vier je feestje in MuseonTerug naar het overzicht

Ben je bijna jarig? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met een feestje in het Museon!
Speciaal voor de jarige is er een eigen verjaardagstafel gereserveerd die je 1,5 uur mag gebruiken. Tijdens het feestje krijg je een glaasje limonade, snoepje en cakeje of chips. Je mag de héle dag in het Museon rondlopen want de toegang en bezoek is inbegrepen!

Je kan kiezen uit drie verschillende soorten feestjes
Toveren met kleur
Toveren met kleur… Hoe doe je dat? Met verf, water, in een centrifuge, op papier of? Spannend! Welke kleur gaat het worden? Je gaat zelf aan de slag in het kleurrijk ingerichte feestatelier met een stoere labjas aan. Experimenteer en ontdek de magie van kleuren en maak een mooi kunstwerk. (5 t/m 7 jaar, max. 8 kinderen).
Dit feestje kost € 12,50 per kind.

Pret met proefjes
Ontdek en doe allerlei spannende proefjes met onder andere zwaartekracht, snelheid, lucht, geluid en chemisch reacties! Je krijgt een coole labjas aan en gaat aan de slag in het feestelijk ingerichte laboratorium. Met behulp van ballonnen, rietjes, confetti en … ga je vooral zelf experimenteren. Kom je ook naar dit knallende feestje vol pret en proefjes?! (8 t/m 12 jaar, max. 10 kinderen)
Dit feestje kost € 12,50 per kind.

Willie Wiebel Robot
Insecten enge beesten?! Dan heb je zeker nog nooit een Willie Wiebel Robot gezien. Deze robot lijkt op een insect maar huppelt vrolijk rond. Door een stroomkring te maken en de losse onderdelen op de juiste manier aan elkaar te verbinden springt jouw Willie Wiebel straks door je slaapkamer. (8 t/m 12 jaar, max 12 kinderen)
Dit feestje kost € 15,50 per kind.

Tip: Via de roze button kom je op de website van Museon waar je jouw feestje kan reserveren. Je moet met min. 8 kinderen zijn. Veel plezier!

Museon

Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag
Openingstijden Woensdag 13.30 of 15.30 uur, zaterdag 11.00 of 13.30 uur. M.u.v. schoolvakanties. Prijs € 12,50 of € 15.50 p.p. (2 volwassen begeleiders gratis). Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mauritshuis open!

Mauritshuis open!

Het Meisje met de parel en de dieren in de schilderijen in het Mauritshuis hebben jullie gemist! En wist je dat de hele zomer de beroemde paardententoonstelling van George Stubbs is te zien? Kom snel langs, kids t/m 18 jaar zijn gratis!

Reserveer je ticket!