Apenkooien bij Ren4SportTerug naar het overzicht

Rennen, springen, klimmen en slingeren op een locatie naar keuze.
Vier een superleuk en sportief kinderfeestje met Ren4Sport! Zij hebben de flexibiliteit om in te spelen op de wens van de jarige en verschillende leeftijden in een groep. Goed geregeld!

Kies bijvoorbeeld voor een Apenkooi feestje. Iedereen kan zich uitleven door te rennen, te springen, te klimmen en te slingeren op, onder en door hindernissen. Door verschillende opdrachten werkt de groep, onder onze begeleiding, naar het ultieme apenkooi spel toe.

Op woensdagmiddag kun je het feestje geven in een gymzaal die Ren4Sport regelt (zie adres rechts). Uiteraard is het ook mogelijk dit feestje op een andere locatie te geven. De eventuele huurkosten zijn voor eigen rekening.

Het feestje kan georganiseerd worden voor 10 tot 16 kinderen van 8 jaar en ouder en duurt 90 minuten. Omdat de wens van elke jarige uniek is, kun je contact opnemen met Ren4Sport om te bespreken wat mogelijk is.

Klik voor meer informatie op de roze button!

Bekijk alle mogelijkheden voor kinderfeestjes bij Ren4Sport of in en rond Den Haag!

Ren4Sport Sportburo

Amalia van Solmsstraat 157
2595 TA Den Haag
Openingstijden Op aanvraag. Prijs Vanaf €12,- per persoon, zie website voor meer info. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

Leuke gezinsuitjes in en om Den Haag