Museon-OmniversumTerug naar het overzicht

woensdag 29 november
Hier draait alles om de aarde, de mens en een duurzame toekomst. Een leuk én leerzaam dagje uit
Een échte Kidsproof-favoriet; een bezoek aan Museon-Omniversum. Veel te doen en natuurlijk een film kijken op het énorme koepelscherm. Hier staat alles in het teken van de aarde, de mens en een duurzame toekomst. Een leuk en leerzaam dagje uit voor jong én oud.

Met je entreeticket heb je toegang tot de tentoonstellingen, films, themazalen, labs én activiteiten. 

Bij de interactieve One Planet Expo leer je alles over de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Door games, museale objecten, beeld en tekst maak je kennis met de doelen. Pak een strippenkaart aan het begin van de tentoonstelling en ontdek wat voor wereldburger jij bent. Op woensdag, zaterdag en zondag kan je om 13:30 uur mee met een rondleiding door de Expo.

In het dynamische One Planet NOW! maak je kennis met slimme oplossingen voor een duurzame toekomst. Hoopgevende innovaties waardoor de wereld eerlijker wordt en leefbaar blijft. One Planet NOW! bestaat uit verschillende zones zoals Het Beweegplein, de Bouwplaats en het Future Food Lab. Laat je verrassen, ga aan de slag en ontdek hoe makkelijk je zelf het verschil maakt.

In de Dome zie je prachtige films, getoond op het super grote koepelscherm. Een bezoek aan de Dome zit in de entreeticket. Welke film kies jij?

In het museum is er naast deze tentoostellingen nog meer te beleven. Neem een kijkje in de dagagenda van het museum op hun website om te zien wat er op de dag van jouw bezoek te doen is.

Voor meer informatie en het plannen van je bezoek ga je naar de website via de roze button.

Tip: We hebben nog veel meer toffe uitjes in Den Haag, Zoetermeer, Delft, Rijswijk en omgeving voor je verzameld. Wat wordt jullie volgende gezinsuitje?

Museon-Omniversum

Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag
Openingstijden Maandag t/m zondag
10:30-17 uur


Tijdens officiële schoolvakanties (regio midden)
9:30-17 uur

Het filmtheater is ook 's avonds geopend
Prijs Regulier: € 16,50 (inclusief grootbeeldfilm in de Dome)
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 14
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis (op schoot in de Dome, geen eigen zitplaats)
Museumkaart: gratis (t/m 17 uur)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwe attractie in Madurodam!

Nieuwe attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters