Prinsenhof Familie WeekendTerug naar het overzicht

zaterdag 21 mei - zondag 22 mei
Ontdek, geniet en speel tijdens het eerste Prinsenhof Weekend. Levend Stratego en Delftse iconen.
Op zaterdag 21 en zondag 22 mei 2022 organiseert Museum Prinsenhof Delft voor het eerst het Prinsenhof Weekend. Neem tijdens dit weekend deel aan verschillende activiteiten en ontdek op een leuke en actieve manier meer over de rijke geschiedenis van Delft. Maak kennis met iconen als Willem van Oranje, Delfts Blauw en Delftse Meesters.

Familedag; leuk voor de kinderen!
Op zondag 22 mei is het familiedag. Deze dag maakt jong en oud kennis met de drie Delftse iconen. Tijdens een Levend Stratego kan je in een historisch decor spelenderwijs leren over Willem van Oranje en de opstand. Door bij te dragen aan het Super Canvas op het St. Agathaplein, geleid door Delftse kunstenaar Micha de Bie, leer je meer over Delftse nulgroep-kunstenaars zoals Jan Schoonhoven.

Museum Prinsenhof is een prachtig museum gesitueerd in het hart van de historische binnenstad van Delft. Een mooie gelegenheid om dit weekend naar Delft te gaan en het te ontdekken!

Zaterdag 21 mei is er ook een mooi inhoudelijk programma met tours, performance en film in en rondom het museum. Zoals een stadswandeling die het museum en de binnenstad van Delft met elkaar verbindt en een rondleiding door het museum. Daarnaast kun je twee voorstellingen bijwonen.

Ontdek, geniet, speel en maak mee tijdens het Prinsenhof Weekend. Kijk snel op de roze websitebutton op deze pagina voor alle activiteiten en aanmelden.

Museum Prinsenhof Delft

Sint Agathaplein 1
2611 HR Delft
Openingstijden Op zondag 22 mei is het familiedag Prijs zie website via roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De 24 leukste zomerkampen!

De 24 leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?