Aloha SurfcampTerug naar het overzicht

DEN HAAG - Trotseer de Scheveningse zee als Surfkoning(in) tijdens het Aloha Surfcamp in de vakantie!

Heb jij dit jaar plannen om de Scheveningse zee te trotseren als ware Surfkoning(in)? Of wil je gewoon je surfkunsten verbeteren? Dat kan allemaal bij Aloha surfkamp in Scheveningen! Bij Aloha staan ze klaar om je te helpen bij het oppoetsen van je bestaande surf skills en bij het ontwikkelen van nieuwe.

Wat
Twee keer per dag ga je samen met je surfleraar het water in. Voor dat je het weet ben je de tijd vergeten en gaat de zon al weer onder. Maar spaar wat energie voor daarna...

Naast het surfen is er elke dag een leuke activiteit. Wat dacht je van onder andere longboarden (skaten), verschillende beachgames doen en strandjutten. Is het heel slecht weer, geen paniek, ook hier is aan gedacht.

Wanneer
Aloha’s surfkamp in Scheveningen is elke mei-, zomer- en herfstvakantie van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 17:00 uur. Kies uit 1 of meerdere dagen of een 5-daags kamp.

Wie
De groepen worden ingedeeld op jouw surfniveau en leeftijd. Aloha’s surfkamp is leuk voor jong en oud. De kids worden ingedeeld in kleine groepjes op leeftijd en surfniveau. (6-16 jaar)Let op: Je kan alleen deelnemen aan de sufcamps als je een zwemdiploma hebt. Kijk op de website voor meer informatie. Wil je je graag aanmelden? Laat dan even weten dat je via Kidsproof komt.


Aloha Surfschool

Strand Noord 2B
2586 ZZ Scheveningen
Openingstijden Zie de website voor een exacte planning van de surfcamps. Prijs Zie website voor de actuele tarieven per dag en week.
1 dag € 75 p.p.
3 dagen € 199 p.p.
5 dagen € 325 p.p.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

Leuke gezinsuitjes in en om Den Haag