Tof zeilkamp bij De BrielseTerug naar het overzicht

Ga sportief en gezellig in de mei- of zomervakantie op zeilkamp bij De Brielse Zeilschool!
Goed (leren) zeilen, sportiviteit en gezelligheid staan voorop tijdens de zeilkampen van De Brielse Zeilschool! Al meer dan 60 jaar organiseren ze zeilkampen voor kinderen in de leeftijd 8 tot 17 jaar. Wil jij leren zeilen in een Optimist, Randmeer of Laser Vago? 

Er zijn verschillende zeilkampen op Brielle: tijdens Hemelvaart, Pinksteren en de meivakantie zijn er twee Optiweken van 4 dagen  voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Daarnaast zijn er Zomerweken voor verschillende leeftijdscategorieën in de zomervakantie. 

De Optiweken zijn van 6 t/m 9 mei en van 13 t/m 16 mei. Een Optiweek is een eerste kennismaking met zeilen. In deze week zeil je alleen en soms met zijn tweeën in een Optimist. Je krijgt in kleine groepjes les van twee instructeurs. Zo leer je snel de kneepjes van het zeilen! Maar je gaat nog veel meer leuke dingen doen, zoals spelletjes op de wal en een groot avondspel! 

In de zomervakantie zijn er 7 Zomerweken op De Brielse Zeilschool. Elke week heeft zijn eigen leeftijdscategorie en bootsoorten. Een Zomerweek duurt 7 dagen en staat bol van de activiteiten! Naast varen kun je o.a. gaan zwemmen, meedoen aan spellen en een groot avondspel, barbecuen, levende pyramide bouwen en nog veel meer. Je komt tijd tekort! 

De zeilschool ligt aan de Brielse Maas, een mooi stukje natuur vlakbij het historische plaatsje Brielle. 

Lijkt zo'n zeilkamp bij De Brielse Zeilschool je wel wat? Kijk op de website voor alle informatie en om te boeken, klik hiervoor op de roze button.

Tip: onze leuke tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De Brielse Zeilschool

Krabbeweg 1
3231 NB Brielle
Prijs Vanaf € 279,- p.p. voor een Optiweek en vanaf € 489,- p.p. voor een Zomerweek Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Halloween in en om Den Haag

Halloween in en om Den Haag

Het is bijna Halloween! In en om Den Haag zijn er allerlei leuke activiteiten voor kinderen. We hebben ze op een rijtje gezet in onze uitagenda!

Lekker griezelen!