Happy Kids weken!Terug naar het overzicht

DEN HAAG - Happy Kids weken op de sneeuwbaan en bij het Sport en Spel Paleis in de Uithof!
In bijna elke schoolvakantie organiseert De Uithof de Happy Kids weken voor kinderen. In de mei- en zomervakantie kun je kiezen uit Happy Kids op de sneeuwbaan of Happy Kids Sport en spel. 

HAPPY KIDS SNEEUWBAAN (3-12 jr)
Zijn jullie echte wintersporters of willen jouw kinderen graag leren skiën/snowboarden? Tijdens Happy Kids Sneeuw leren de kinderen op hun eigen niveau (beter) skiën of snowboarden. Kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Inschrijven voor Happy Kids gaat per week. Je reserveert dus een plekje voor de hele week. De lessen worden in de ochtend (in twee tijdsblokken) gegeven. De laatste dag sluiten we feestelijk af met een officiële diploma-uitreiking (met medaille!), kleurplaat kleuren en gezellig eten met z’n allen.

HAPPY KIDS SPORT EN SPEL (6-12 jr)
Het Sport en Spel Paleis staat van mei t/m augustus in De Uithof. Trampolines, springkussens: supervet! In de mei- en zomervakantie kun je hier meedoen aan de Happy Kids Sport en Spel. Zo ziet het programma eruit: een swingende silent disco, kennismakingsspellen, trampoline springen, boogschieten, obstacle run training, tokkelen, bumperball, skeeleren en buitenactiviteiten in natuurgebied De Uithof. Je kunt je inschrijven voor één dag of voor meerdere dagen. 

Ook iets voor jouw kind(eren)? Klik door via de roze button en meld je aan!

Tip: Happy Kids op de schaatsbaan is weer vanaf de herfstvakantie

De Uithof

Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

Leuke gezinsuitjes in en om Den Haag