• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zomerkamp in MierloTerug naar het overzicht

Beleef een te gekke kampweek in de 1e zomervakantieweek met Jeugdwerk Den Haag-West. Betaalbaar en fun!
Zin in een geweldige belevenis deze zomer? Jaarlijks organiseert de afdeling Kampwerk van Jeugdwerk Den Haag-West in de zomervakantie een kampweek voor kinderen van 7 – 15 jaar.

Voor de kids, tieners én leiding is het het kamp elk jaar weer een hele beleving. Het is wervelend, het is spannend, het is een uitdaging, het is een sfeer! Om écht te weten wat Zomerkamp is, moet je er een keer aan mee doen!

Het Zomerkamp is een spetterend kamp in de bossen, dit jaar bij Mierlo. Samen met de andere kinderen en leiding stap je in Den Haag op de bus en rijd je naar jullie kampeerplek. Je slaapt in een tent met leeftijdsgenootjes op een open plek in het bos en met elkaar beleef je een super leuke week.

Er valt veel te beleven, zoals nacht- en bosspelen, een speurtocht, de barbecue gaat aan, zwemmen, kampvuur maken, nachtwandeling, sportdag, knutselen, een dagje zwemmen. Misschien is een week wel te kort!

Het Zomerkamp is tijdens de eerste week van de zomervakantie (13 t/m 20 juli) en iedereen tussen de 7 en 15 jaar mag mee. Hoe meer kinderen er zijn, hoe gezelliger het is, dus kom gezellig samen met een vriend of vriendin!

Meld je nu aan voor een fantastische start van de zomer!

Meer informatie vind je via de roze button. Klik door naar de website van zomerkampdenhaag.nl

Tip: Op de hoogte blijven van leuke uitjes deze zomervakantie? Houd onze uitagenda in de gaten, daar vind je de leukste uitjes voor het hele gezin in de regio Den Haag.

Zomerkamp Den Haag

p/a Laan van Meerdervoort 717
2564 AD Den Haag
Openingstijden 13 t/m 20 juli 2024 Prijs €150,- voor kinderen op de basisschool
€165,- voor kinderen op de middelbare school
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum