Wat gaan jullie doen in de voorjaarsvakantie?

13 februari 2020
Wat gaan jullie doen in de voorjaarsvakantie? Wij hebben wel wat ideetjes voor je! Naar het theater bijvoorbeeld: altijd goed én genoeg leuke voorstellingen op het programma. Of... ga samen lekker de bossen in! Laat je lekker inspireren door de tips hieronder.
Voorjaarsvakantie Drenthe

Wereld van ijs en verhalen

De winter gedag zeggen? Nog één keer mutsen op, sjaals om....Zijn jullie klaar voor een R-IJS door de tijd? De prachtige ijsbeeldenroute begint bij binnenkomst met het Dino tijdperk en eindigt in de moderne tijd!
Mutsen op, sjaals om 

Non-stop spelen & ontdekken

Weer of geen weer, Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe is de plek om een hele dag heerlijk te spelen! Van speelschuur tot klimmen en klauteren boven de koeien. TIP je kan hier ook toffe familie & kinderfeestjes vieren!
Spelen maar 

Toffe voorstelling 5+

De wereld zit vol geluiden. Je broertje dat smakt, je vader die zingt onder de douche, de wind die ritselt in de struiken. En hoe klinkt een botsing van twee slakken eigenlijk? Ontdek het in 'Het best bewaarde geluid van de wereld' in Schouwburg Ogterop!
Reserveer snel 


Gratis Dinsey+ op proef

Pocahontas, Frozen, Marvel... zijn jouw kinderen ook zo dol op Disney films en series? Die van ons wel! En nu allemaal verzameld op Disney+. Dus als je even een chilldagje hebt: hiermee weet je zeker dat ze leuke én passende films kijken. Tijdelijk gratis dus schrijf snel in!
Probeer nu gratis 

Vakantiewedstrijd

Museumkids zoekt Museuminspecteurs! Als Museuminspecteur bepalen kinderen zelf wat ze van een museum vinden. Vul t/m 1 maart een inspectie in en win een groot knutselpakket.
Doe mee 

Samen op avontuur

Hunebedden bouwen, schilderen in de stijl van Vincent van Gogh of zingen in het Drents? Tijdens de Opa- & Omadagen kan het allemaal. Het avontuur begint in het Drents Museum.
Leuk uitje Valentijn DIY kids

Ben je op zoek naar een origineel of creatief Valentijns cadeautje of inspiratie om er een gezellige dag met het gezin van te maken? Wij hebben een aantal leuke tips & ideeën voor je verzameld om samen met de kids te maken!
Vol liefde 

Alle uitjes op een rij!

Wij kunnen natuurlijk niet ALLE eropuit tips en activiteiten in deze vakantie nieuwsbrief kwijt, dus daarom delen wij graag onze gehele uitagenda met jullie. Volop vrolijke voorjaarsvakantie uitjes voor het hele gezin!
Kidsproof Uitagenda 

Hele fijne voorjaarsvakantie!
Denise & Co.