icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Gratis proefnummer én korting op PANNA! Magazine

10 februari 2021
Versla die lockdown-verveling met het coolste, dikste en grappigste voetbaltijdschrift voor kinderen van 7-14 jaar!
Mees leest PANNA! Magazine
Voetballen blijkt niet alleen leuk om te doen en om naar te kijken, maar door PANNA! Magazine ook nog eens heel leuk om over te lezen!

Op zijn laatste verjaardag ontving onze zoon een abonnement op PANNA! Magazine van zijn opa en oma. Deze voetbalfan, die normaal niet erg dol is op lezen, kijkt elke maand reikhalzend uit naar de nieuwste editie van dit blad!

PANNA! is het coolste voetbalmagazine voor kinderen 

In het lekker dikke magazine voor kids van 7-14 jaar vind je elke maand 4 toffe XXL superposters, tips van stervoetballers uit de eredivisie, toffe interviews, puzzels en raadsels, geinige moppen en interessante weetjes. Geef jouw voetballiefhebber iets leuks te lezen óf geef het als origineel kado voor een jarige sportieveling!

Gratis proefnummer van PANNA!

Wil je eens zien hoe leuk het magazine is? Een gratis proefnummer is hier te lezen!

Speciale Kidsproof korting

PANNA! is elke maand los in de winkel of op de website te koop, maar het heeft ook veel voordelen om je erop te abonneren. Kies je in februari voor een abonnement op PANNA! Magazine dan krijg je met de Kidsproof code (vul 'kidsproof' in op de actiepagina) €10 korting! 

Ontvang 12 edities van PANNA! Magazine thuis op de mat én digitaal. Vier van deze edities zijn gave doe-boeken met tips, puzzels, quizzen en meer. Met Kidsproof korting betaal je voor dit abonnement geen €44,95 maar slechts €34,95.

Ga jij voor een abonnement met Kidsproof korting? Klik door naar de website en vul de code 'kidsproof' in om gebruik te maken van deze mooie aanbieding. Naar de website