icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Montana SnowcenterTerug naar het overzicht

Gedurende het hele jaar skiën en snowboarden op echte sneeuw!
Montana Snowcenter is een indoor skihal gelegen in Valkenswaard. Je kunt hier het hele jaar door skiën op echte sneeuw. De piste bestaat uit een kleine en grote piste. Op de grote piste is het mogelijk om vrij te skiën en voor beginners is er een kleine piste waar voornamelijk skiles/snowboardles wordt gegeven. 

Vanaf 4 jaar kun je hier skilessen volgen, dus zelfs voor de allerkleinsten zijn er grote mogelijkheden. De lessen worden gegeven in kleine groepjes. Kindercursussen zijn er voor 4 tot 12-jarigen. Vanaf 8 jaar bestaat er tevens de mogelijkheid om te gaan snowboarden. Je krijgt altijd op een vaste dag en tijd ski- of snowboardles. 

Wil je eerst eens kennis maken met wintersport? Je kunt dan een introductieles volgen. Vanaf 4 jaar, voor snowboarden geldt vanaf 8 jaar. 

Voor alle lessen, cursussen of een introductieles dien je te reserveren. Dat kan op de site, via de roze button. 

Tip: Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes, tips en leuke activiteiten in de regio Eindhoven!

Montana Snowcenter

Kempervennendreef 4
5563 VB Westerhoven
Openingstijden Voor actuele openings- en lestijden verwijzen wij je naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kom dichter bij de  dieren!

Kom dichter bij de dieren!

Kom je deze zomervakantie naar Dierenrijk? Ontdek de grote neushoorns, vrolijke kriebelvisjes, trotse tijgers, blije apen en pinguïns of slinger je weg door de speeltuin. Bekroond tot ANWB Leukste uitje van Noord-Brabant.

Ontmoet al jullie favoriete dieren