Jump ArenaTerug naar het overzicht

Nieuw: Het park is groter en leuker dan ooit.
Nog meer jumpplezier bij Jump XL Eersel, want hun park is groter dan ooit. Na de verbouwing hebben zij een aantal nieuwe jumpattracties. Dit betekend dat jij je nog beter bij hun kan vermaken en nieuwe en spannende tricks kan proberen op hun gloednieuwe attracties.

Probeer de uitdagende Ninja Course, strijd met je vrienden samen op de battle beam, spring samen op de dubbele Valo Jump en daag jezelf uit met de slackline.

De Challenge Zone
Is ideaal voor iedereen die wel in is voor een uitdaging. Tegen wie neem jij het op? Je vrienden, familie, klasgenootjes of misschien wel jezelf? Met attracties zoals de Ninja Course en de Battle Beam is altijd wel een Challenge die bij jullie past. Ga de strijd aan, maar nog belangrijker: have fun!

Ninja Course
Alleen de koelste kikker, met de juiste snelheid, kracht en behendigheid haalt de overkant van dit spnannende hindernisparcours. Klik en klauter over de vreemdste obstakels, duik op tijd weg, bewaar voordurend je evenwicht; alleen dan haal je de overkant. Wie van jullie is het snelst? Ben jij benieuwd naar deze leuke nieuwe attracties?

Klik dan op de roze button en bekijk hun verschillende zones.

Jump Xl Eersel

Mortel 4
5521 TP Eersel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een zomer stampvol natuur!

Een zomer stampvol natuur!

Natuurmuseum Brabant is een levendig familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. Eigenzinnige tentoonstellingen, actieve ontdektochten en nog meer, zoals de extra activiteiten van het Eenden- of Snavellab!

Kom naar het museum!