indoor/outdoor speeltuinTerug naar het overzicht

Ga lekker klimmen en klauteren bij indoor en outdoor speelparadijs De Ballon in Echt, Noord-Limburg.
Achter de deuren van de bijzondere entree van Speelparadijs De Ballon schuilen meters speelplezier en uren eindeloos fantasierijk kinderspel. In speelparadijs De Ballon, kan je binnen en buiten spelen en krijgen de kids alle ruimte om zich uit te leven. Aan alles is gedacht. Op maar liefst drie niveaus kunnen de kinderen van 1 t/m 9 jaar ongeremd hun eindeloze creativiteit kwijt in een circuit van niet minder dan 250 meter avontuurlijke tunnels, uitdagende bruggen, stoere klauternetten, glijbanen, klimwanden hindernissen en ga zo maar door.

Ook buiten zijn er superleuke speeltoestellen, trampolines en een heus voetbalstadion. Ouders kunnen gezellig zitten op het mooie terras en genieten van een hapje en een drankje.

Voor de peuters is een speciaal gedeelte van maar liefst achtentwintig vierkante meter afgeschermd. Hier kunnen de kleintjes tot 4 jaar naar hartelust spelen in een ballenbak, op een glijbaantje en nog véél meer.
Maar ook buiten is voor de kleintjes tot 4 jaar genoeg te beleven. Hun fantasie wordt én door de spelmogelijkheden én door de vrolijke kleurtjes op een geweldige manier geprikkeld.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Tip: Na een dagje spelen lekker uit eten met de kids? In de categorie eropuit vind je de lekkereste en meest kidsproof restaurantjes.

Speelparadijs De Ballon

Bandertlaan 13
6101 LZ Echt
Openingstijden Woensdag t/m zondag: 10.00 - 18.00 uur Prijs €5,50 per kind Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

ZOMERVAKANTIE!! Blijf jij deze vakantie thuis? Boffen, want er is enorm veel leuks te doen in de regio Eindhoven en Noord-Limburg.

Zomervakantie tips>>