Kinderfeestje bij CKETerug naar het overzicht

Voor leuke, bijzondere, creatieve kinderfeestjes kun je het beste met je vriendjes komen naar CKE.
Heb je er al eens aan gedacht om een kinderfeestje op een creatieve manier in te vullen?

Voor een kunstzinnig kinderfeestje moet je bij CKE zijn. Podiumbeesten spelen samen in een band, minimusical, toneelstuk of dansvoorstelling. Of wordt het een sprookjesfeest? Creatievelingen gaan voor graffiti, keramiek, animatiefilm of 3D-printing. En dat is nog lang niet alles!

Kinderfeestje Creatief
De jarige job is samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes een middag hartstikke creatief bezig onder begeleiding van een leuke, deskundige docent. Na afloop gaat iedereen naar huis met een eigengemaakt kunstwerk. Er zijn allerlei workshops voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën (vanaf 4 jaar).

Kinderfeestje Op 't podium
Op ’t podium Kinderfeestjes Op ’t podium zijn er ook voor kinderen vanaf 4 jaar. Qua keuze kan je alle kanten op: van dans tot musical en van popmuziek tot toneel. Wat je ziet is veel plezier en stralende kids, dat is toch onbetaalbaar? 


Klik op de linkjes en je vindt heel veel meer informatie.

CKE

Pastoor Petersstraat 180
5612 LW Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes!

De leukste kinderfeestjes!

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle kinderfeestjes!