De 3 leukste zwembaden van Flevoland

28 december 2017
Plons! Ben jij een echte waterrat? Wij hebben de 3 leukste zwembaden van Flevoland voor jou op een rijtje gezet. Ontspan in het bubbelbad, roetsj van de waterglijbaan of beleef avonturen in het Piratenbad. Dat wordt een dagje spetterende waterpret met het hele gezin!
Zwembad de Vrijbuiter
De Koploper
In Lelystad vind je recreatiezwembad de Koploper met maar liefst 5 baden! De Koploper staat bekend om het piratenbad waar je tussen de scheepswrakken, een vuurtoren en spetterende waterkannonen de leukste avonturen beleeft. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg spetterplezier in het speciale babybadje met glijbaantjes en grappige sproeiers!

Aqua Mundo
Is het koud buiten? Waan je dan in de tropen bij tropisch zwemparadijs Aqua Mundo in Zeewolde. Vol gave glijbanen en attracties is het onmogelijk om je te vervelen in dit zwembad! Durf jij in de turbo twister of van de spectaculaire wildwaterbaan? Het is één en al waterpret voor jong en oud!

Optisport de Vrijbuiter
Zwembad de Vrijbuiter van Optisport in Almere biedt avontuurlijk zwemplezier voor het hele gezin. Drijf door de wildwaterkreek en bubbel in het bruisbad, maar zoef ook eens van de glijbaan of dompel je onder in het warme peuterbadje!

Zwembaden Flevoland

Veel Zwemplezier!
Heb jij nog tips? Mail ze naar flevoland@kidsproof.nl, daar worden wij blij van!

Tip! Check hier onze pagina Eropuit voor alle tips in de omgeving