Pilot testen voor toegang evenement

7 april 2021
In april 2021 kun je in Flevoland naar evenementen en activiteiten met een testbewijs! Hoe dat precies in elkaar zit? Lees dan snel verder!
In april 2021 zijn er in heel Nederland pilots met testbewijzen voor evenementen en activiteiten en dus ook in Flevoland. Je kunt meedoen aan deze evenementen en activiteiten als je laat zien dat je geen corona hebt. Hiervoor heb je uiteraard een testbewijs nodig. Dit testbewijs ontvang je nadat je een coronatest hebt laten doen.

Maar waar kan je dan allemaal naar toe?

Museum

Politiebureau Almere Haven
Het voormalige politiebureau in Almere Haven mag de deuren openen. Op 9, 10 en 11 april mogen maximaal 45 mensen per dag het gemeentelijk monument bezoeken.

Aviodrome
Goed nieuws voor Museumkaarthouders! Luchtvaartmuseum Aviodrome doet mee aan een pilot rondom het bezoek aan musea met sneltesten. Hierdoor wordt het voor een select publiek mogelijk om in de Nationale Museumweek dit prachtige museum te bezoeken. Je kunt zelf een tijdslot reserveren op de site van het Aviodrome. Daarna wijst zich het vanzelf wanneer je dan een gratis zelftest kunt gaan doen. De sneltest mag maximaal 40 uur geldig zijn voor het bezoek. Let dus op bij het plannen van je afspraak! Kinderen t/m 12 jaar hoeven GEEN (snel)test te doen om het museum te bezoeken.

23-apr Musea, Museumweek, Aviodrome Lelystad
24-apr Musea, Museumweek, Aviodrome Lelystad
25-apr Musea, Museumweek, Aviodrome Lelystad

Sportevenementen

In april kunnen in Flevoland ook enkele sportevenementen bezocht worden.

Zo kan er in Almere vanaf 19 april drie dagen lang door 110 mensen yogales worden gevolgd bij Gaia House of Yoga.

19-apr Breedtesport, Yogales, Gaia House of Yoga Almere
20-apr Breedtesport, Yogales, Gaia House of Yoga Almere
21-apr Breedtesport, Yogales, Gaia House of Yoga Almere

In april mag op enkele dagen ook worden gezwommen bij Center Parcs in Zeewolde.
16-apr Sport- en jeugdactiviteiten, Zwemmen-zwemparadijs, Center Parcs Eemhof Zeewolde

Op 25 april wordt een squashtoernooi gehouden in Almere waar 400 bezoekers bij aanwezig mogen zijn.
25-apr Breedtesport, Squashtoernooi, Almere

Op 30 april is de wedstrijd Almere City FC - Jong Ajax voor 500 fans toegankelijk. 
30-apr Topsportwedstrijd KKD: Almere City FC-Jong Ajax 500 Almere Flevoland

Wat fijn dat dit kan en hopelijk is het de start naar nog heel veel meer uitjes binnenkort! Want jeetje wat hebben we dit toch gemist. Onze kinderen staan te popelen om weer op ontdekking te kunnen gaan!

Vergeet je niet aan te melden voor onze nieuwsbrief, alle toffe tips zo in je inbox. Like ons op facebook en volg ons op instagram en blijf zo up to date van het allerlaatste nieuws betreffende onze verzamelde uitjes.

ps niet alle informatie was nog compleet en up to date bij het schrijven van deze blog, check dus zelf goed de betreffende organisatie hoe je je precies kunt aanmelden voor deze proeven en wat de voorwaarden zijn!