icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Sint & Pietenjacht

3 november 2020
Kijk wat leuk! Gezellig samen met je gezin langs mooi versierde 5 december huizen! Zo wordt naar buiten gaan in deze donkere tijd toch super tof! Welk huis vind jij het mooiste versierd?
We gaan op Sint & Pietenjacht.

We gaan op Sint & Pietenjacht!

Ken je nog de berenjacht die we hadden aan het begin van de corona-tijd? Overal werden beren voor ramen in huizen gezet en in tuinen geplaatst zodat kleine (en grotere) kinderen lekker een wandeling konden gaan maken en tegelijkertijd op berenjacht konden gaan!

Omdat we nog steeds met zoveel maatregelen zitten zijn er weer leuk initiatieven ontstaan om nu in deze Sinterklaasperiode op Sint en Pietenjacht te gaan. Overal zullen de komende tijd van 14 nov t/m 5 december versierde huizen te bewonderen zijn. Jij als gezin kan dan heerlijk gezellig even lekker naar buiten om wat frisse lucht te halen en even lekker in beweging komen.

Natuurlijk is het leuk om zelf ook jullie huis te versieren! Toffe knutselideeën kun je vinden op onze DIY-paginaAls je in Almere woont kun je hier alle informatie daarover vinden! Hier kun je je aanmelden en is voor geheel Almere.

In de waterwijk in Almere woonachtig? Nou dan is dit the place to be! Je kunt je jachtformulier ophalen bij het Het Boekenwurmpje (ladderbaai) en je ouders kunnen een toffe herinneringsmedaille bestellen!

Woon je in Lelystad dan vind je hier alle informatie! Dit initiatlef is zelfs bij Omroep Flevoland in het nieuws geweest!

Als je in Elburg woont, vind je hier alle informatie over de Sint & Pietenjacht!

Steun het goed doel!

Vind jij het leuk om mee te doen? Je kun nu ook een hele gave raamklever bestellen! Daarmee kan je laten zien dat je meedoet met de Sint & Pietenjacht (maar is niet verplicht hoor). De opbrengst komt ten goede aan de voedselbanken in ElburgAlmere en Lelystad en het geld wordt besteedt aan kinderen waar Sint anders aan voorbij gaat.Kidsproof wenst je een geweldige Sinterklaastijd toe!

Weet jij nog een andere plek in Flevoland waar deze Sint & Pietenjacht ook gehouden wordt en die nog niet in het rijtje vermeld staat? Stuur een mail naar flevoland@kidsproof.nl.

TIP: Lees ook onze blog over Sinterklaasactiviteiten! Of wat dacht je van deze leuke tip in onze uitagenda over waneer je Sint op de TV kunt zien.

Natuurlijk is het ook slim om je aan te melden voor onze nieuwsbrief en like en volg ons op facebook en insta!