Fijne winterse weekendtips voor kinderen in Flevoland!

20 januari 2022
Joepie, weekend! Ben jij op zoek naar activiteiten die je dit weekend kunt doen met de kids? Lees snel verder voor handige tips van uitjes die je wel samen kunt doen!
Winterse uitjes voor kinderen

Toffe buitenactiviteit


Heb jij dit populaire spel al gespeeld, lekker in de buitenlucht? Geocaching, ook wel schatzoeken, is zo leuk! Met deze speurtocht is een blokje om een heel avontuur. Kunnen jullie de schatten in de buurt vinden? Lees hier hoe het werkt!

Wandelen en spelen

Lekker wandelen in de natuur is één van onze favo weekendbestedingen met de kids. Wij kiezen natuurlijk wel fijne routes waar we onderweg genoeg speelplekken tegenkomen. Deze 11 wandelroutes in Flevoland zijn favoriet bij onze kids! Bekijk de aanraders in Flevoland. 


Winterwandeling

Winterbucketlist

Welke typische winteractiviteiten hebben de kids dit jaar al gedaan? Laat het hen afvinken met de Winterbucketlist! Het weekend is de perfecte tijd om aan de bucketlist te werken, met toffe tips binnen en buiten huis! Download de bucketlist hier gratis. 

Thuis op wintersport

Gaat de wintersportvakantie dit jaar helaas weer niet door? Verplaats de gezelligheid en het lekker buiten sportief bezig zijn naar huis! Met deze tips maak je er dit jaar thuis en in de tuin een gezellig wintersportfeest van. Trek je ski-pak maar vast aan met deze wintersporttips voor thuis. 

Wintersport

Uitjes die wel kunnen

Op zoek naar meer uitjes die je tijdens de lockdown wél kunt doen met het gezin? Neem eens een kijkje op onze nieuwe themapagina Lockdown tips. Buitenactiviteiten, speelplekken, wandelingen en meer. 

Georganiseerde activiteiten in Flevoland 

Ondanks de lockdown verzamelen wij nog steeds volop tips. Neem een kijkje in onze Uitagenda! Deze vullen wij met de leukste tips die coronaproof buiten, of online door kunnen gaan. Ook dit weekend is de agenda goed gevuld, met onder andere Treasure Hunt!


Is het weekend helaas iets anders dan gepland, bijvoorbeeld door quarantaine bij de kids op school? Wie weet komende volgende tips komend weekend of volgende week goed van pas. 

Handige thuisschooltips


Zitten jullie thuis in quarantaine en moeten de kids thuis aan school werken? Gelukkig wordt dit een stukje feestelijker met deze leuke thuisschool tips van vorig jaar. Van typecursus tot gratis printables. Bekijk de toffe initiatieven hier!

Thuiswerken

Eerste hulp bij thuiswerken


Werk je net als wij vanuit huis? Hoe te combineren met de kids thuis? Vorig jaar schreven we  'Eerste hulp bij thuiswerktips'. Ervaringstips van collega Annemarie, die ook voor de lockdown al thuis werkte. Doe hier inspiratie op!

Fijn weekend!

TIP: Volg Kidsproof Flevoland ook op Facebook en Instagram voor leuke kinderuitjes op je tijdlijn!
Naar de website