De FlierefluiterTerug naar het overzicht

Hier in Raalte kun je altijd lekker spelen, wat het ook voor weer is. Ideaal voor een dagje uit!
De Flierefluiter heeft een super gave binnen- en buitenspeeltuin zodat je altijd lekker kunt spelen. Er is een doolhof, voetbalvelden, trampolines, pony rijden, racen op skelters, kinderboerderij, obstakelparcours en nog veel meer!

Kom zelf ontdekken hoe snel kun jij door het obstakelparcours kunt komen en zorg dat je niet in het water valt bij de krokodillen. Denk je dat je de uitgang kunt vinden van het doolhof?

Voor de ouders zijn er verschillende heerlijke plekken om te zitten, buiten op het terras met uitzicht over de speeltuin, maar ook binnen in het indoor gedeelte. Daarnaast heeft de Flierefluiter een groot horeca punt. Niet alleen voor lekker koffie en thee, maar ook voor een lunch of avondeten kan je hier goed terecht!

En bij lekker weer kun je een plons nemen in het zwembad!

Kortom een heel compleet speelparadijs voor alle leeftijden met een heerlijke boerderijsfeer en zijn in 2020 zijn uitgeroepen door de ANWB tot leukste uitje van Overijssel!

Kijk voor meer informatie op de website via de roze button. 

Tip: Kijk voor meer leuke activiteiten in de Uitagenda.

De Flierefluiter

Raarhoeksweg 49
8102 SZ Raalte
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Kinderfeestjesmaand!

Kinderfeestjesmaand!

Het is kinderfeestjesmaand bij Kidsproof Flevoland. Tijd om inspiratie op te doen!
Kies uit meer dan 100 feestjes, laat je inspireren door toffe thema-ideeën en ontdek originele cadeautips en feestelijke recepten. Zo maak jij van elke verjaardag een knalfeest! 

Kies jouw feestje!