icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

De Orchideeën HoeveTerug naar het overzicht

Op avontuur! Samen op ontdekking in dit prachtige indoorpark vol bijzondere bloemen, plantenten en dieren
Cubaanse flamingo’s spotten, op expeditie in het Amazone Regenwoud, een vakantiekiekje bij de tropische watervallen en pootjebaden in de rivieren van de Mangrove… Deze zomer kun jij het gewoon allemaal beleven bij de Orchideeën Hoeve! Dankzij het ‘Veilig Samen Uit’-protocol hoef je geen avontuur te missen en kun jij samen met jouw familie onbezorgd op ontdekking in dit prachtige indoorpark vol bijzondere bloemen, planten en dieren.

Reserveren

Let op: het is noodzakelijk om vooraf je bezoek te reserveren via de website van de Orchideeën Hoeve, omdat er per dag een maximum aantal bezoekers worden toegelaten. Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Ontmoet de dieren

Ga op expeditie via avontuurlijke looproutes of ontdek het junglepark (25.000 m2) via touwbruggen, rotspartijen en watervallen. Met de speurtocht op zak ontdek je de meest geheime plekjes van de tropen en ontmoet je allerlei dieren. Maar pas op! Voor je het weet springt er een aapje voorbij of kruipt er een loslopende leguaan uit de bosjes.

Waterrijke speeltuin

Krijg jij van avontuur geen genoeg? Ontmoet dan de reptielenverzorger, wandel tussen duizenden tropische vlinders en voer de reusachtige vissen. Jouw expeditie sluit je natuurlijk af met ravotten in de Mangrovebos Speelparadijs. In deze waterrijke speeltuin kun je als een echte avonturier op overlevingstocht. Pomp water uit de grond, klim naar de toppen van de bomen en vermijd kabbelende beekjes door aan een liaan te zwaaien of te kruipen door duistere tunnels.

Overdekt genieten!

Goed om te weten! De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt, het hele jaar geopend en in schoolvakanties zijn er extra activiteiten. Trek laarzen aan en neem voor de zekerheid een extra setje kleding mee voor onbezorgd speelplezier.Benieuwd naar meer leuke uitjes in de omgeving Flevoland? Check alle Eropuit tips!

De Orchideeënhoeve

Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest
Openingstijden Maandag t/m zaterdag: 09.00 - 18.00 uur
Zondag: 10.00 - 18.00 uur
Feestdagen: 10.00 - 18.00 uur
Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Nieuw! Jacks Magic Forest!

Nieuw! Jacks Magic Forest!

Trek je neon-outfit aan en glow er op los tijdens een potje glow in the dark golf bij Jumping Jack!

Combineer dit met een uurtje jumpen en je hebt weer een toffe dag uit met het gezin.

Reserveer nu een plekje!