• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Leuke uitjes met kinderen in Flevoland
Eropuit

Leuke uitjes met kinderen in Flevoland

Alle leuke uitstapjes en kinderactiviteiten voor kinderen in Almere, Lelystad, Zeewolde, Dronten en de Noordoostpolder! Van musea en theaters tot boswandelingen, speelplekken en vakantiekampen, we hebben een hoop leuke uitjes in en om Flevoland verzameld.

In de zomer is er binnen en buiten van alles te doen! Bekijk de leukste buitentips, familie-activiteiten en gezinsuitjes.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 338 resultaten
totaal 338 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Flevoland!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten? Er zijn in de regio Flevoland véél leuke dingen om te doen en ontdekken voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen met kindvriendelijke routes. Zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een jumphal, een escaperoom, kastelen, ijsbanen, een leuk museum voor kinderen, samen naar een kinderfilm of familiefilm, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Op Kidsproof Flevoland vind je alle hotspots en leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Zeewolde, Urk en Noordoostpolder! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips en de leukste hotspots om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Flevoland te beleven.