Heerlijke adresjes waar kinderen welkom zijn

Heerlijke adresjes waar kinderen welkom zijn

Zin om met de kids lekker een hapje te gaan eten in de stad? Zoek je een plekje om te lunchen of gewoon voor een kop koffie?

Check hier onze tips voor kindvriendelijke restaurants in Flevoland!

En omdat soms een pannenkoekenrestaurant heel praktisch is, maar je ook wel eens verlangt naar een klein charmant Italiaans eettentje, vind je hier een bonte mix…

Filteropties

EETMOMENT
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 72 resultaten
Pagina: 123
totaal 72 resultaten
Pagina: 123

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Flevoland?

In de directe omgeving van Almere, Lelystad en Dronten, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Op Kidsproof Flevoland vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen en Zeewolde!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.