KindercoachingTerug naar het overzicht

Een creatieve kindercoach kan kinderen helpen om zichzelf en hun emoties goed te leren kennen...
Creatieve coaching
Wanneer je het moeilijk hebt op school, thuis of met leeftijdsgenoten, kan een coach je helpen om jezelf en je emoties goed te leren kennen en om (weer) bij je kracht te komen. Er zijn individuele coachingstrajecten én groepslessen mogelijk. Ook behoort gezinscoaching tot de mogelijkheden.

Creatieve coaching gaat uit van de helende en activerende kracht van creativiteit. Door kunstzinnige opdrachten te doen die passen bij jouw vraag of probleem, ontdek je oplossingen en krachten in jezelf. Tekenen helpt begrijpen, schilderen helpt voelen en boetseren geeft je kracht! Soms helpt het ook om verhalen te schrijven, te dansen en zingen of toneel te spelen.

De coach kijkt goed wat bij jou past en wat je verder kan helpen. Samen ga je op creatieve ontdekkingstocht naar jezelf. Ouders worden altijd betrokken bij de coaching van hun kind. Bij de start van het coachingstraject bepalen ouders, kind en coach samen waar de coaching zich op zal richten.

Gedurende het traject wordt van de ouders verwacht dat ze hun kind ondersteunen in zijn proces. Een traject duurt gemiddeld 5 sessies van een uur.

De coaching is voor kinderen van 7 -18 jaar en wordt gegeven door Marion van der Laarse. Ervaring met creatieve technieken is niet nodig! Na ontvangst van je inschrijving wordt er contact opgenomen voor het maken van een afspraak.

Shoppen in Almere? Klik hier voor onze kidsprooftips!

Jip & Jan Wellness

Operetteweg 92
1323 vc Almere
Openingstijden Neem contact op met Jip & Jan Wellness voor meer informatie. Prijs €65 per consult Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Nieuwe Bibliotheek!

De Nieuwe Bibliotheek!

Ga tijdens de Kinderboekenweek van 5 tot en met 16 oktober mee op avontuur in De Nieuwe Bibliotheek van Almere. Dit jaar is het thema 'Gi-Ga-Groen'. Dus maak je klaar voor allerlei verhalen uit de natuur. Word een echte natuurheld!

Check het hele programma