Het natuurleukste museum!Terug naar het overzicht

In het Natuurmuseum Fryslân in L'warden kun je de natuur zien, horen en zelfs voelen.

Boven en onder water. In de lucht en op het land. Want bezoeken is beleven.

Vliegen als een gans
Ooit naast de enorme kaken van een blauwe vinvis gestaan? Gezien hoe dieren worden opgezet? Gevlogen als een gans? Kom mee doen in het nummer 1 kidsproof museum van Fryslân!

Zelf doen
Natuurmuseum Fryslân is er voor natuurliefhebbers, heit en mem, pake's en beppe's. Maar vooral voor kinderen! Want zelf doen staat centraal. Drie verdiepingen vol bijzonderheden uit de natuur. En een overdekt binnenplein voor nog meer leuke activiteiten.

De OnderWaterSafari
De OnderWaterSafari is een educatieve ‘ride’ waarbij je onder de waterspiegel duikt en toch droge voeten houdt. Je maakt hier een reis van het zoete water van sloot en plas naar het zoute water van Werelderfgoed de Waddenzee. Onderweg kun je speuren naar de Big Five van de onderwaterwereld van Nederland: de bever, de otter, de meerval, de zeehond en de bruinvis Kom het beleven! 

Ga direct naar de website via de roze button.

Nog even winkelen in de stad? Check de kidsproof kinderwinkels.


Natuurmuseum Fryslân

Schoenmakersperk 2
8911 EM Leeuwarden
Openingstijden Kijk voor de openingstijden op de website. Prijs Kijk voor de kosten op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kek Mama magazine wintereditie

Kek Mama magazine wintereditie

We mochten onze favoriete winter uitjes delen in de laatste uitgave van Kek Mama magazine. Er staan ook fijne Friese plekjes in. Super fijn als bewaarspecial voor de komende tijd! Hij ligt nu in de winkel.

Bestel hem hier!