Summer Camp - EngelsTerug naar het overzicht

Summer Camp is een leuk en leerzaam zomerkamp bij jou in de buurt!
Engels voor Bengels biedt aan alle basisschoolleerlingen een superleuk en leerzaam zomerkamp, waarbij plezier voorop! Daarom is er naast de lessen Engels, ook veel ruimte voor spelen, bewegen, muziek en creatieve activiteiten. Natuurlijk allemaal in het Engels.

In de buurt

Kijk op de site (roze button) voor een locatie bij jou in de buurt!

Summer Camp (vanaf 4 jaar)

De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en het programma sluit aan bij de leeftijdsgroep. De kleinschalige groepen bieden de mogelijkheid voor veel individuele aandacht. Er wordt Engels gesproken, maar voor de jongsten is uiteraard hulp geboden als dat nodig blijkt. Voor iedere lesgroep is er differentiatie-materiaal aanwezig om de eventuele niveauverschillen op te vangen. 

De laatste middag wordt het Summer Camp feestelijk afgesloten. De kinderen ontvangen de ouders en familie op de high tea. Onder het genot van een kopje thee en zelfversierde cupcakes worden alle creaties van de kinderen bekeken. Tijdens de feestelijke graduation ceremony ontvangen alle kinderen hun Summer Camp certificaat. Tot slot verzorgen de kinderen een voorstelling met zang en dans.

Junior Camp (groep 7 & 8)

Nieuw dit jaar is het Junior Camp voor kinderen van groep 7 & 8 inclusief overnachting. Hoe cool is dat?!
Bekijk hier alle info >

Annuleren mogelijk

Mocht het Summer Camp onverhoopt niet door kunnen gaan ivm nieuwe richtlijnen RIVM ontvang je 100% geld terug. 

Meer info en aanmelden

Bekijk alle informatie over het Summer Camp (4-10), Junior Camp (10-12 jaar) en Teen Camp (12-17 jaar) van Engels voor Bengels op de site en meld je aan, klik snel door via de roze button.

Heel veel plezier!


Tip: Meld je aan voor onze nieuwsbrief met leuke tips

Summer Camp - Engels voor Bengels


Openingstijden Dagkamp: 9.00-16.00, pre en after care optioneel, meer info op de site. Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

EROPUIT

EROPUIT

Heerlijk om eropuit te trekken in het mooie Friesland. Ben je benieuwd naar onze tips?

Check hier onze favorieten!