NIEUW: lezen met Hey Reader!

22 juni 2020
Voorkom de zomerleesdip! Ontvang elke maand een nieuw avontuur in je brievenbus, dát klinkt leuk! Wij mochten de nieuwe dienst van Hey Reader testen en ontvingen ons 1e pakket van deze boekenclub voor kinderen.
Hey Reader
Hey Reader is een nieuwe kinderboekenclub die kinderen kennis laat maken met de beste boeken die er voor kinderen van hun leeftijd zijn. Er zijn pakketten voor drie leeftijdscategorieën: 4/5 jaar, 6/7 jaar en 8/9 jaar. Uit het overweldigende aanbod selecteert Hey Reader iedere maand de mooiste kinderboeken. 


Elke maand een verrassing

Hun postbode Norm brengt maandelijks een doos bomvol plezier in je brievenbus; een geweldig kinderboek (zorgvuldig uitgezocht door experts voor de leeftijd van het kind) én toffe doe-dingen. De verpakking is een gepersonaliseerde doos waar je ook nog eens mee kunt spelen. 

Lezen met plezier!

Graag zou ik willen dat mijn dochter Famke (9) wat vaker een boek zou pakken. Zéker nu de zomervakantie voor de deur staat en zij dan nog wel eens wil 'vergeten' te blijven lezen. Hey Reader klonk mij als een leuke optie om haar te enthousiasmeren, dus dit gingen we proberen. Heel fijn; je kunt kiezen uit een abonnement voor 1-, 3-, of 6 maanden. Lekker laagdrempellig, wat ook éénmalig uitproberen is een optie! Dus ook superleuk om een keer aan iemand cadeau te doen!.

Famke ontving deze week haar eerste Hey Reader doos; een schot in de roos als je het haar vraagt. Voor kinderen is het natuurlijk al heel bijzonder om persoonlijk geadresseerde post te onvangen, en dan is het ook nog eens zo'n leuke doos. Dat je niet precies weet wát er in die doos zit maakt de verrassing helemaal compleet! Het boek dat door de experts van Hey Reader is uitgekozen deze maand is 'Het kattenmannetje en andere sprookjes’ van Janneke Schotveld (deze schrijfster is o.a. bekend van 'Superjuffie', heel toevallig een favoriet van Famke). Het belooft een boek te zijn vol 'onbekende sprookjes met een twist'. Heel leuk; we kenden het niet dus hadden er zelf niet snel aan gedacht dit boek te kopen, maar het boek wordt steevast iedere dag weer gepakt om erin door te lezen!

Een feestje om te krijgen!

Ook ontvangt iedereen bij de eerste bestelling een superleuke 'leeskalender'; een handig hulpmiddel om je week te plannen en jezelf te belonen als je je boek uit hebt. Wat Famke helemaal te gek vond was het mini magneetboekje van het boek 'Het kattenmannetje', die je op de leeskalender kunt plakken. Iedere maand zit er een mini magneetboekje bij van het boek dat je krijgt, zo kun je goed zien wat je allemaal al gelezen hebt!Eindoordeel

Het boek valt in de smaak, de kalender is in haar kamer opgehangen... Famke is enorm enthousiast en kijkt nu al uit naar volgende maand wanneer de volgende verrassing voor haar door de brievenbus komt!

Ontvang je eigen Hey Reader pakket!

Kies of je éénmalig een pakket wilt ontvangen of dat je een maandelijks abonnement wenst. Heel fijn; een abonnement kun je op elk moment stopzetten of pauzeren! Ook stopt het abonnement automatisch als de periode voorbij is. De kosten (incl. verzending):
     * 1 maand €19,95
     * 3 maanden € 59,85 
     * 6 maanden € 119,70

Op het aanmeldformulier geef je aan voor welke leeftijd het boek geschikt moet zijn. Het pakket wordt aan het begin van de maand door postbode Norm bezorgd en bevat naast een speciaal geselecteerd boek óók een leuke activiteit.

Tip
: Geef eens een Hey Reader pakket kado! 

Naar de website