Uittips zomervakantie in 't Gooi

7 juli 2021
Ben je deze zomer in ’t Gooi? Dan heb je echt een hele goeie keus gemaakt, want er is zoveel leuks te doen hier! Lees hier onze  favoriete regionale dagjes uit voor in de zomervakantie!
Uittips voor in de zomervakantie

Nieuw: Big Insects

Ontmoet deze zomer de metersgrote insecten bij Paleis Soestdijk. Bezoek de theatershow, de fototentoonstelling, het levensgrote insectenhotel en stap in het leven van insecten. Los de puzzel op en keer terug naar de mensen wereld! Naar Paleis Soestdijk



Op avontuur in je zomervakantie

Bij het Muiderslot kun je deze zomer even helemaal terug in de tijd. Doe mee met de kookworkshop, leer chocolade maken, tie dye met bramen, ga op tuinsafari en nog veel meer... Beleef hier de mooiste avonturen met je kinderen.
Naar het Muiderslot




Forteiland Pampus

Beleef een heerlijke dag op het onbewoonde eiland Pampus. Ga op avontuur en kom alles te weten of het fort wat zich hier vroeger heeft afgespeeld. Doe de speurtocht, ontdek de nieuwste attractie in een echte ballonvaartmand en geniet van een lunch in het paviljoen. Met mooi weer kun je ook lekker het water in om even te zwemmen, dus neem je zwembroek mee!
Ontdek Forteiland Pampus




Gamen in het park

Gamen doe je NIET op de bank deze zomervakantie, maar lekker in het park in Baarn! De Wintertuin Experience heeft een heerlijk terras voor de deur en te gekke games voor kinderen van alle leeftijden. Leuk voor het hele gezin!
Naar Baarn



Jumpen in de kerk

Zijn jullie al een dagje gaan jumpen bij Flight Deck 53? Het tofste trampolinepark in 't Gooi, gebouwd in een kerk. Spring naar hemelse hoogtes! Deze vakantie kunnen kinderen weer volop jumpen, free runnen, stunten en chillen. Reserveer online eenvoudig je ticket met voorkeurstijden en leef je heerlijk uit deze zomer!
Flight Deck 53 in Hilversum



Lekkerste ijsjes in 't Gooi

Wij hebben jullie laatste gevraagd naar de meest favoriete ijssalons van het Gooi. De top 5:
- De Hoop in Blaricum
- De Smaecken Baarn
- Kings IJscafe Hilversum
- IJssalon Ko Vreeland



Restaurant met speeltuin 

Voor een leuk restaurant met een leuke speeltuin moet je bij Bruis Blaricum zijn. Wat een fijne plek is dit! Leuk om te combineren met een dagje strand bij het naast gelegen Blaricum beach.
Een andere tip die niet mag ontbreken als je lekker wilt eten en een gezellige avond wil, voor het hele gezin is Restaurant Heidezicht in Bussum. Met een terras grenzend aan de hei en een grote speeltuin voor de kinderen zit je hier heerlijk

Zwemmen of bootje huren

Wil je lekker naar het water, chillen op een strandje in de buurt, met een sloep de loosdrechtse plassen op of naar een natuurzwembad. Wij hebben op de website een categorie waarin we alle tips voor je op een rij hebben gezet.



Pannenkoeken eten

Welk kind houdt er niet van pannenkoeken?! Als ouder ben je kun je er niet onderuit om af en toe een gezellig pannenkoekenhuis op te zoeken. De leukste Pannenkoekenrestaurants in 't Gooi vind je hier!

Zelf gezonde ijsjes maken

Altijd leuk om samen met de kids ijsjes te maken. En fijn dat je meteen zelf kunt bepalen wat de ingredienten zijn. Wij hebben een heerlijk, gezond recept voor lekkere ijsjes. Zo kunnen ze elke dag van de vakantie een ijsje eten!

Speeltuinen en terrassen in 't Gooi

- Alle speeltuinen in de buurt
De 10 leukste terrassen



Wij wensen jullie een heel fijne vakantie toe!

Liefs,
Maud

TIP: check hier onze andere blogs met leuke uittips in 't Gooi.