icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

De Nieuwe MuziekschoolTerug naar het overzicht

Voor bandcoaching kom je naar De Nieuwe Muziekschool in Bussum!
Speel jij een instrument en wil je graag in een band spelen? De Nieuwe Muziekschool is ‘the place to be’! Ze bieden elk seizoen bandcoaching in de vorm van 2 cursussen van 10 lessen. Eén start in het voorjaar en één in het najaar, in verschillende samenstellingen.

Alle stijlen
De professionele docenten van De Nieuwe Muziekschool, die zelf ook actief zijn in bands, zullen de cursussen met veel enthousiasme geven. Pop, rock, jazz, funk, brassband, lead- en backingvocals, of een popband met strijkers: ze bieden een breed scala aan stijlen!

Voor alle ‘muzikanten’ toegankelijk
De kosten voor deze bandcoaching zijn zeer bescheiden. Voor (privé)leerlingen die al les volgen bij De Nieuwe Muziekschool kost het € 13 per les van een uur, en voor overige leerlingen € 15,- per les. Dus ook als je geen les hebt bij een van de docenten van De Nieuwe Muziekschool, ben je van harte welkom! Elke cursus eindigt steeds met een spetterend optreden in de aula van het St Vitus College.

Locatie
St Vitus College, Beerensteinerlaan 69, Bussum

Meer informatie
Kijk voor alle informatie op de website, klik door via de roze button op deze pagina. Hier vind je info over oa de diverse lestijden, docenten enzovoort. Hier vind je ook een online aanmeldformulier. Wil je graag met een paar vrienden/vriendinnen samen in een band? Geef je voorkeuren door bij de aanmelding en zij proberen het voor je te regelen. 


Tip: binnenkort een feestje? Bekijk hier een overzicht van de leukste kinderfeestjes in 't Gooi!

De Nieuwe Muziekschool Bussum

Beerensteinerlaan 69
1406 NR Bussum
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips