Tiener YogaTerug naar het overzicht

Tieneryoga is een yogavorm tussen volwassen- en kinderyoga in. 
De lessen zijn heel gevarieerd met facetten uit de power- of hatha yoga, met meditatie, geleide visualisaties, (zelf)massage en yogaspel. Met tieneryoga leer je waar jouw (fysieke) grenzen zijn, je houding te verbeteren, naar je eigen gevoel te luisteren, te ontspannen op verschillende manieren.

Tieners leren dat bewegen fijn is en dat ze zichzelf versteld kunnen doen staan, de tieners worden lichaams- en houdingsbewust. Er is geregeld ruimte lessen aan te passen aan wat de jongeren op bepaalde momenten nodig hebben (bijvoorbeeld tijdens toetsen, examens).

In deze lessen is het allerheerlijkst dat je niet hoeft te presteren, er is geen wedstrijdelement. Iedereen doet het altijd goed. Er wordt wel degelijk hard gewerkt maar in een fijne ontspannen sfeer. 

Er zijn bij Yoga Me 2 tieneryogagroepen op woensdagavond (18.15 en 19.20 uur, van 10 t/m 18 jaar) en 1 tieneryoga junior groep op maandagavond (18.15 uur, van 8/9 t/m 12 jaar). Opgeven is echt nodig. De groepen stromen snel vol. Een eenmalige proefles doen, kan altijd. Mail naar info@yoga-me.nl of kijk op www.yoga-me.nl. 

Locatie: Neuweg 134 in Hilversum

Yoga me

Neuweg 134
1214 GZ Hilversum
Openingstijden Maandag 18.15 uur en woensdag 18.15 en 19.20 uur
Prijs €24 per maand, te voldoen op de eerste les van de maand. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

Eropuit tips