Yoga me lessenTerug naar het overzicht

Baby's kinderen, tieners, met of zonder je ouders, iedereen kan yogalessen volgen bij Yoga me!
Ouder-baby yoga/ouder-peuter yoga
Hoe leuk is het om met je kleine ukkepuk yoga te doen!! Dat kan al vanaf 14 weken. Yogadocent Florien van der Aar (www.yogibears.nl) geeft behalve kinderyoga ook baby-yogalessen voor papa's of mama's met kindje. Deze yogavorm is vooral gericht op het bieden van ontspanning en rust bij zowel kindje als ouder(s), en/of het versterken van de band. Wil je graag weten waar yoga jou bij kan helpen als ouder of hoe de lessen zijn opgezet? klik dan via de roze button door naar de website voor uitgebreide info!

Tieneryoga
Tieneryoga is een yogavorm tussen volwassen- en kinderyoga in. De lessen zijn fysiek inspannend als de volwassen poweryogalessen afgewisseld met spel en ontspanning. Tieners die vaak worstelen met hun fysieke houding komen beter in hun vel, worden meer lichaams- en houdingsbewust en krijgen daardoor vanzelf een betere houding. Door het fysieke bezig zijn is tieneryoga bepaalt niet zweverig. 

Ouder kind yoga
Yoga samen met je kind, alle aandacht voor elkaar: jij voor je kind, je kind voor jou! Samen beleven jullie een verrassend yoga avontuur. Deze lessen zijn opgebouwd rondom een thema met yogahoudingen voor jong en oud, samen of alleen, adem- en massage oefeningen en spelletjes. Creativiteit, plezierig bewegen en het vermogen te ontspannen worden gestimuleerd.  Voor mama’s of papa’s en kinderen van 3 t/m 7 jaar.

Relaxte kinderyogalessen
Kinderyogadocente en schrijfster van het boek ‘RelaxKlets!’, Florien van der Aar (www.yogibears.nl), geeft kinderyoga workshops op de maandagmiddag. Aan de hand van haar boek neemt ze kinderen op een speelse manier mee in de wereld van kinderyoga, meditatie, massages, creativiteit en heel veel spelletjes. Wie gaat mee relaxen? Je krijgt het boek van Florien mee naar huis, zodat je thuis ook nog kunt laten zien wat je allemaal gedaan en geleerd hebt.

Kinder - tienermeditatiecursus
Er is een groeiende belangstelling voor mediteren met kinderen en tieners en daar komen wij graag aan tegemoet. Een drieweekse meditatiecursus voor jullie/deze doelgroep (9 t/m 17 jaar) waarin je leert hoe je kunt mediteren en ook leert dat dit op verschillende manieren kan. Er is ruimte voor

Yoga me

Neuweg 134
1214 GZ Hilversum
Openingstijden Voor het lesrooster, zie website
Prijs zie website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

Eropuit tips