Zwemfeestje in BaarnTerug naar het overzicht

R&A Sports & Swimming Baarn

Zandheuvelweg 4
3744 PH Baarn
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Een tof zwemfeest (onder begeleiding) waarbij je het hele zwembad voor jou alleen hebt!
Ben je op zoek naar een unieke locatie om de verjaardag van je kind te vieren? R&A biedt je de mogelijkheid om onder begeleiding een zwemfeestje te geven waarin uitsluitend je kind en zijn/haar vrienden en vriendinnen toegang hebben tot het zwembad. Hoe cool is dat?!

Groot overzichtelijk zwembad
Een eigen zwembad mét glijbaan, bubbelbad, loopbrug en waterval, waar verschillende activiteiten worden georganiseerd!

Het hele zwembad is voor jullie!
Een zwemfeestje duurt anderhalf uur. Er worden verschillende spelletjes georganiseerd voor de kinderen maar er is ook genoeg tijd om lekker zelf te spelen in het bad. Je kunt zelf bepalen hoeveel kinderen er mee gaan met het feestje en je hoeft niet mee het water in (je kunt wel wel bij blijven in een speciale zitruimte in het bad). Het gehele zwembad staat tot de beschikking van de kinderen en tussendoor is er natuurlijk tijd voor een snoepje of een zakje chips.

Muziek, spellen en meer...
Er wordt muziek gedraaid, er worden spelletjes gedaan met de loopbrug, wedstrijdjes met de mat en als het donker is wordt er gezwommen met alleen de onderwaterverlichting aan. Het is echt feest en een unieke ervaring om een zwembad alleen te hebben.

Meer informatie
Mocht je geïnteresseerd zijn om het zwemfeestje van je kind bij R&A sports en Swimming te geven dan kun je het beste een mail sturen of telefonisch contact opnemen met Ruud. De zwemfeestjes worden gegeven op onze locatie op Sherpa (Baarn).

Blogs & filmpjesAlle blogs