Heerlijke pannenkoekenTerug naar het overzicht

Naast het bekende speelpark Oud Valkeveen vind je het restaurant 't Vossenhol.
Het restaurant ligt ook pal aan het bos, heerlijk om te wandelen of een leuke speurtocht te doen met de kinderen. De kinderen krijgen bij het restaurant een leuke rugzak en onderweg los je de opdrachten op.

Menukaart
Op de kinderkaart vind je verschillende surprise kinderpannenkoeken of friet met kipnuggets of frikadel. Bij de kindermenu's zit een jongens - of meisjes-verrassing, een knuffel voor je jonge kinderen of zelfs een keuze cadeau!

Je kunt er natuurlijk heen voor een heerlijke pannenkoek, of frietjes maar er staan ook andere heerlijke (lunch)gerechten, of gewoon een kopje koffie met appelgebak op de kaart!

Kinderfeestje
Je kunt hier ook leuke kinderfeestjes organiseren bij Restaurant 't Vossenhol. De kinderen gaan dan met een eigen rugzak het bos in voor een interactieve speurtocht! 

Pannenkoekenrestaurant 'T Vossenhol

Oud Huizerweg 2a
1411 GZ Naarden
Openingstijden Woensdag t/m zondag van 12:00 - 19:30 uur Prijs Kinderpannenkoek of kindermenu vanaf €6 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips