Flight Camp ZomervakantieTerug naar het overzicht

Een super leuk jump- en sportkamp voor kinderen van 7 t/m 15 jaar oud!

Flight Camp is een jump- en sportkamp voor kinderen van 7 t/m 15 jaar oud. Naast dat je lekker veel trampoline kunt springen, zijn er ook andere sporten, spelletjes en workshops te doen.

De activiteiten zijn zowel binnen als buiten. Elke dag wordt er minimaal 1 jumpclinic gegeven waar je onder leiding van jumpinstructeurs nieuwe trucjes kunt leren. Ook zijn er natuurlijk momenten waarop je vrij mag springen. 

Handige informatie
De zomervakantie kampen worden gehouden van:
12 t/m 16 juli
19 t/m 23 juli
16 t/m 20 augustus 
23 t/m 27 augustus 
De tijden zijn van 8:30 uur in de ochtend tot 17:30 uur in de middag. 

De kids worden opgedeeld in vaste teams van maximaal 12 kids onder leiding van 1 instructeur en 1 crewlid. Zo is er dus altijd ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Kosten
Meedoen bedraagt €399,- voor 5 dagen vol springplezier inclusief alle activiteiten, eten, drankjes en snacks. Je betaalt een aanbetaling van €50. Indien Flight Camp niet doorgaat vanwege COVID-19 dan krijg je 100% terug.

Aanmelden
Wil jij ook op Flight Camp? Geef je dan op via de roze buttonTIP: meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de leukste tips als eerste!

Flight Deck 53

Bosdrift 53
1214 JT Hilversum
Openingstijden zie tekst Prijs €399,- incl. alle activiteiten, lessen, drankjes, snacks en maaltijden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen

Vakantiekampen

Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken.

Of je nu gek bent van paarden, sporten, science of een echte waterrat bent, er is altijd een zomerkamp dat bij jouw kind past.

Naar het aanbod