Musical4daagse (6+)Terug naar het overzicht

Stap 4 dagen de magie van Theater Singer Laren binnen tijdens de Musical4daagse!

Theater? Ooit binnen geweest in dat grote gebouw? Wat gebeurt er daar tijdens een voorstelling en hoe is het om daar op het toneel te staan?

Musical4daagse in de zomervakantie

Deze zomervakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf ervaren hoe het is om op het toneel te staan. Kom zingen, dansen en acteren tijdens De Musical4daagse. Met dit musicalproject maken kinderen een musical in 4 dagen met een voorstelling voor echt publiek.

Alleen in de vakanties

Cultuur is goed voor onze kinderen. We lezen er allemaal over of we horen het van een moeder op het schoolplein. Toch valt cultuur vaak in de categorie "Past niet in het schema" of "Mijn kind doet al sport". Tijdens De Musical4daagse heb je dat excuus niet! De Musical4daagse is namelijk alleen in de vakanties en daarom super geschikt voor kinderen die op een sport zitten of een druk schema hebben.

Kinderen naar het theater

Kinderen naar het theater, dat is de missie van De Musical4daagse. De Musical4daagse maakt Impact met een hoofdletter I. Iedereen die meedoet krijgt een ervaring om nooit meer te vergeten. Wanneer de kids later het theater binnen stappen, zullen ze altijd aan het moment denken dat zij zelf op het podium hebben gestaan.

Meld je aan voor deze unieke ervaring!

De Musical4daagse moet je gewoon zelf ervaren. Wanneer kinderen een keer mee hebben gedaan met dit unieke programma willen ze elke vakantie stralen op het toneel. De Musical4daagse is volledig verantwoordelijk voor deze theaterdrang! Wil je ook zo'n unieke ervaring voor jouw kind? Of meer informatie? Klik dan op de roze button!

Tip: Een dagje weg met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze eropuit-pagina!

Musical4Daagse


Openingstijden 18 t/m 22 juli 2022 van 09:00 tot 14:00 Prijs €163,95 voor vier dagen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gratis Springkussenfestival

Gratis Springkussenfestival

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 60 attracties!

Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 11.00-17.00 uur!

Kijk hier