Zeilschool VinkeveenTerug naar het overzicht

Beleef één van de leukste zeilweken bij Zeilschool de Vinkeveense Plassen!
Kinderen leren zeilen bij Zeilschool de Vinkeveense plassen en ervaren een onvergetelijke week in de zomervakantie.

Zeilkamp met of zonder overnachten

Zeilschool de Vinkeveense plassen organiseert zeilkampen voor kinderen van 5 t/m 12 en 12 t/m 18 jaar. Je kunt blijven slapen of ervoor kiezen om na het zeilen naar huis te gaan.

Met of zonder ervaring

Door de grote diversiteit en aanbod in zeilboten, voor de onervaren en ervaren zeiler, is er voor iedereen wat wils en een fantastische plek om te leren zeilen.

Leren zeilen

Leer in je eentje zeilen of juist samen gezellig met je vrienden en vriendinnen aan boord.

Alle niveau's

Voor de beginnende en reeds iets gevorderde zeilers kan er gekozen worden tussen de Optimist, Askeladden en de Combinatiecursus (Optimist en Askeladden).

Heb jij al zeilervaring? Dan kun je kiezen uit zeilen in de Laerling, RS Tera, Laser Pico, Fusion, Catamaran en Windsurfen.
Voor de hele jonge kinderen van 5 en 6 jaar is het mogelijk om deel te nemen aan de Spettercursus. Spelenderwijs met toffe thema’s maak je in halve dagen kennis met wind, water en zeilen.

Meer informatie

Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan! Is jouw kind ouder dan 12 jaar? Bekijk dan ook het aanbod op de website van de zeilschool!


Tip: wist je dat Kidsproof 't Gooi ook kindvriendelijke restaurants op een rijtje heeft gezet?


Zeilschool De Vinkeveense Plassen

Herenweg 144
3645 DT Vinkeveen
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor meer info. Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gratis Springkussenfestival

Gratis Springkussenfestival

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 60 attracties!

Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 11.00-17.00 uur!

Kijk hier