Gijs & BrechtjeTerug naar het overzicht

Gijs en Brechtje

Gijsbrecht van Amstelstraat 128
1214 BC Hilversum
Openingstijden Dagbesteding: ma, di, do en vrij 9.00 - 15.30 uur
Naschoolse opvang: wo 12.30 - 18.30 uur
Prijs Dagbesteding: €120 (incl. lunch, uitjes en vervoer) Naschoolse opvang: € 85 (incl. lunch, uitjes en avondmaaltijd) Direct mailen Toon telefoonnummer
Dagbesteding en naschoolse opvang voor mensen met een beperking.
De dagbesteding en naschoolse opvang Gijs en Bechtje is voor iedereen met een verstandelijke beperking en is een onderdeel van Gezinshuis Ruveyda van Petra Vos.

Missie
De dagbesteding is een plek waar je, je thuis voelt waardoor je kunt ontwikkelen, groeien en je gewenst, gezien voelt in de maatschappij.

Naschoolse opvang woensdagmiddag
Niets moet, alles mag. Dat is het belangrijkste bij de naschoolse opvang op woensdagmiddag. De kinderen en jongeren vermaken zich op hun eigen manier, maar ze kunnen ook deelnemen aan allerlei groepsactiviteiten.

Zorg en begeleiding
De specifieke zorg en begeleiding die de medewerkers bieden, hangt af van wat het kind of de jongere nodig heeft. Het bestaat onder meer uit hulp bij algemene dagelijkse handelingen, spelactiviteiten en ondersteuning bij de omgang met anderen. De groep bestaat uit maximaal 7 kinderen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 4 - 20 jaar. De opvang is inclusief lunch, uitjes en een avondmaaltijd.

Locatie
Deze nieuwe opvang (jan 2015) is gevestigd op de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum. Een mooi pand met twee verdiepingen, dat volledig gerenoveerd is en prachtig ingericht. Er heerst een huiselijke sfeer. Ga gerust eens langs om te kijken en kennis te maken.

Meer informatie & contact
Wil je meer informatie of wil je persoonlijk contact, bel dan met Belinda van de Bunt, 06-81541850 of 035-7732826. of stuur een email aan gijsenbrechtjedagbesteding@gmail.com.

Blogs & filmpjesAlle blogs