icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Kinderpraktijk TessTerug naar het overzicht

Iemand nodig voor extra ondersteuning als het even niet mee zit met je kind?
Als ouder wil je het allerbeste voor je kind. Dat het zich gelukkig voelt en zich in een veilige omgeving goed kan ontwikkelen. Helaas is dat niet altijd vanzelfsprekend. Soms zijn er periodes waarin dat even niet lukt.

Wanneer je als ouder niet meer weet wat je moet doen, of het gewoon prettig vindt wat extra ondersteuning te krijgen, is het fijn iemand te kunnen raadplegen. Tijdens het intake-gesprek wordt er besproken wat het probleem is, waar jouw kind last van heeft en wat jullie graag zouden willen bereiken of veranderen. 

Daaropvolgend vinden de individuele sessies met het kind plaats. Het traject is over het algemeen kortdurend. Er zullen in eerste instantie 8 tot 10 sessies afgesproken worden.

Kijk voor meer informatie over de praktijk en de werkwijze van Kinder- en jeugdtherapeute Tessa van den Berg op de website via onderstaande roze button.

Kinderpraktijk Tess

Rembrandtlaan 8
1399 VJ Muiderberg
Openingstijden In overleg Prijs Kennismakingsgesprek is kosteloos, intake gesprek € 55, kind sessie (60 min) € 65 Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

Eropuit tips